Şok! İdam Gösterisi Ölümle Bitti

TAKİP ET

Kazakistan'da bir gece kulübünde yapılan Cadılar günü partisi faciayla sonuçlandı. Kazak asıllı dublör Kassym Zhumaguzhin, Parti sırasında idam gösterisi yaparken can verdi. Hayatını kaybeden dublörün Cehennem Melekleri 2 filminde de rol aldığı öğrenilirken öldüğü anlar gösteriyi izleyenler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bir gece kulübünde yapacağı gösteri için mama yapımı ona giren dublör yerden 3 metre yüksekte boynunda bir iple tavana bağlandı. Fakat eğlence 34 yaşındaki adamın planladığı gibi gitmedi. Bir anda bilincini kaybeden ve kalp krizi geçirmeye başlayan dublör olay yerinde öldü. 

CADILAR BAYRAMI İÇİN GÖSTERİ YAPIYORDU

Cehennem Melekleri 2 filminde de rol aldığı öğrenilen kazak asıllı bir doktor olan Kassym Zhumaguzhin Kazakistan'da bir gece kulübünde Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Cadılar Bayramı partisine katıldı. Gece kulübünde kazak dublör Cadılar Bayramı Konsepte idam gösterisi yapmak için hazırlandı. Sahnede yapacağı gösteri için mum yapımı ona giren dublör kendisini boyundan yerden 3 metre yukarıda bir iple bağladı.

İŞLER PLANLADIĞI GİBİ GİTMEDİ

Ancak 34 yaşındaki adamın işleri planladığı gibi gitmedi. Zavallı adam yerden 3 metre yüksekte bulmaya ve Can çekişmeye başladı. Bu soruda gösteriyi izleyenler ise dublörün hayatta kalmak için kendini zorladığı onları gösterinin bir parçası zannetti. Metrelerce yükseklikte iple boynundan hızlı şekilde havada kalan Doktor kısa süre içerisinde birini kaybetti ve kalp krizi geçirdi. Daha sonra olay yerinde hayatını kaybeden doktorun öldüğü ancak performans sonunda yere indirilmesi ile anlaşıldı.

şok cadılar bayramı kazakistan son dakika dublör idam gösterisi