Şok FETÖ İtirafı Geldi! Adil Öksüz Yanlış Yerde Aranıyormuş!

TAKİP ET

FETÖ terör örgütüne yönelik dava süreci devam ederken bir sanık tarafından büyük bir itiraf yapıldı. Adil Öksüz'ün yanlış yerde arandığını itiraf etti.

FETÖ soruşturmasına yönelik 474 tutuklu sanığın yargılamasına devam edilirken görülen duruşma çerçevesinde gelen itiraflar büyük şaşkınlığa sebep oldu. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen davada tutuklu ve tutuksuz olarak yargılanan sanıklar ile onları savunmak adına bulunan avukatların hazır bulunduğu öğrenildi. 

Örgütte uzun zamandır yer alan öğretmen sıfatı ile görev yapan Gökhan E. isimli şahıs mahkemede verdiği ifadelerde FETÖ terör örgütünü deşifre edecek önemli itiraflarda bulundu. 2010 yılında örgüt ile tanıştıktan sonra kısa bir süre sonra öğretmen sıfatı ile görev yapmaya başladığını açıkladı. 

Görev yapmaya başladıktan sonra bazı subaylardan sorumlu olduğunu ve örgüt toplantılarını organize ederek tamamladıklarını açıkladı. FETÖ terör örgütüne üye olan askerlerin casusluk yapmaları için bilgi aktarmalarını ve bu bilgi aktarımını nasıl gerçekleştireceklerini anlattıklarını belirtti. 

'ADİL ÖKSÜZ YANLIŞ YERDE ARANIYOR'

Gökhan E. isimli sanık ifadelerinde Bylock kullanımının deşifre olmasından sonra yeni bir programa geçtiklerini ve görüntülü bir haberleşme ağı ile iletişimin sağlandığını anlattı. Darbe girişiminin ve MİT tırları operasyonlarının da bizzat Fethullah Gülen tarafından verildiğini duyduğunu anlattı. Duyduğu bir diğer bilginin ise üst düzey örgüt yöneticileri tarafından 'Adil Öksüz'ü güvenli bir yere aldık. Zaten yapılan araştırmalara bakılarak yanlış yerde aradıklarını görüyoruz' ifadelerinin kullanıldığını dile getirdi. Dava süreci hala devam ediyor. 

FETÖ itiraf adil öksüz