Şok 7 Nisan Aktüel Ürünler Kataloğu Hafta Sonu Alışverişinizin Ekonomik Adresi

TAKİP ET

Şok 7 Nisan Aktüel Ürünler Kataloğu alışverişini ucuza getirmek isteyenler için yine ideal adres olmaya devam ediyor. Marketçilik konusunda rakip tanımayan ŞOK market aktüel kataloğunu hafta sonuna özel olarak hazırladı. 7 – 10 Nisan tarihleri arasında Şok market raflarında olacak olan indirimlerin yer aldığı aktüel ürünler kataloğunda neler var?

Şok 7 Nisan Aktüel Ürünler Kataloğu alışverişini ucuza getirmek isteyenler için yine ideal adres olmaya devam ediyor. Marketçilik konusunda rakip tanımayan ŞOK market aktüel kataloğunu hafta sonuna özel olarak hazırladı. 7 – 10 Nisan tarihleri arasında Şok market raflarında olacak olan indirimlerin yer aldığı aktüel ürünler kataloğunda neler var? 

ŞOK Aktüel 7 Nisan – 10 Nisan 2018 aktüel ürünler kataloğu hafta sonuna özel fırsatlar ve çok cazip indirimler ile yayınlandı. 7 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan Şok market aktüel ürünler kampanyası 12 Nisan Çarşamba gününe kadar sürecek. Aktüel kampanyalarını her hafta yenileyen ve sürekli kendini geliştiren Şok market, hafta sonu için hazırladığı özel Şok indirim broşürü ile yine müşterilerinin gönlünü feth edecek gibi görünüyor. 

ŞOK AKTÜEL MARKET HABERLERİ BURADA
ŞOK Aktüel kataloğu hafta sonuna özel olarak sadece iki sayfadan oluşuyor. 7 Nisan Şok aktüel kataloğu ile market raflarına gelecek olan indirimli ürünleri merak edenler için ŞOK Aktüel Katalog hafta sonu broşürünü mercek altına aldık. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve müşterilerinin bütçesine uygun kampanyalar yapan Şok’un yeni kataloğu da vatandaşları memnun edecek. 

ŞOK HERKESE YETER DE ARTAR
“Şok Yeter de Artar” sloganı ile müşterilerine kampanyalar yapmaya devam eden Şok market 7 Nisan aktüel ürün kataloğunun ilk sayfasında “Bugün Ne Pişirsem” diyenlere özel indirim var. Haftanın yemek önerisi Sebze Güveç olurken, bu yemeğin malzemelerinden olan Patates 0,99 TL ve Patlıcan da 2,99 TL fiyatı ile bu hafta Şok markette. Ayrıca kataloğun ilk sayfasında 25 TL ve üzeri alışverişe indirim kampanyası da var. Hafta sonunda Şok marketlerden 25 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Gliss Şampuan Çeşitlerini 11,00 TL yerine 6,00 TL’ye, Marc Yüzey temizleyici + Yağ sökücüyü de 21,00 TL yerine 11,00 TL’ye satın alabilecek. 

ŞOK 7 NİSAN 2018 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUNDA YOK YOK
Şok aktüel 7 Nisan 2018 kataloğunun ikinci sayfasına baktığımızda gözümüze ilk çarpan ürün Kumtel marka tost makinesi oluyor. 2 yıl garantili Kumtel tost makinesi bu hafta şok markette sadece 44,90 TL. Paşabahçe ürünlerine de yeni kataloğunda yer veren Şok aktüel bu hafta servis kasesi kasesi 6,95 TL, Dalgalı tabak 7,95 TL, büyük metal kapaklı kavanoz 6,95 TL ve küçük metal kapaklı kavanoz ise 4,95 TL fiyatı ile satışa sunuyor. Mutfakların bütün ihtiyaçlarına yanıt veren Şok markette Kumtel tava çeşitlerinde de bu hafta indirim var. Şok 7 Nisan aktüel kataloğunda 2’li renkli granit tava takımı 32,90 TL ve 2’li renkli granit tava sahan seti 32.90 TL fiyatı ile müşterilerini bekliyor. Şok markette kampanyaların sonu gelmiyor. Bu hafta Lav Ares meşrubat bardağı 2,00 TL, Ananas soyucu 7,95 TL, Bay / Bayan bambu çorap 2,50 TL fiyatı ile satışta olacak. Bu hafta Şok markete neler gelecek sorusuna güzel bir yanıt daha geldi. Ev hanımlarının büyük bir heyecanla bekledikleri Bambu ve ahşap sunum ürünleri de bu hafta Şok markette. 

ŞOK Aktüel Kampanya ŞOK Aktüel de bu hafta ŞOK aktüel market ŞOK Aktüel 7 Nisan – 10 Nisan 2018 ŞOK Aktüel Katalog hafta sonu ŞOK Market 7 Nisan şok aktüel şok 7 nisan 2018