Soğukkanlı Katilden Kan Donduran İfade: Uyurken Boğazını Kestim

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan 66 yaşındaki Adil D. 57 yaşındaki eşi İkram D.'yi Uyuduğu sırada boğazını keserek öldürmüştü. Gözaltına alınan Adil D. verdiği ifadede cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlatarak, "Sabah uyandım. Elime geçirdiğim satırla boğazını kestim. Daha sonra polisi arayarak ihbar ettim" ifadelerini kullandı. Karısını öldürdükten sonra kaçan ve Tekirdağ'da saklanan koca daha önce de eşini iple tavana asarak öldürmek istemişti. O olayda ise talihsiz kadının son anda gelen oğlunun kurtardığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Adil D. verdiği ifadede "Uyurken boğazını satırla kestim" dedi.

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi 311 çıkmaz sokakta ki bir evde yaşayan Adil D.  önceki gün saat 11.00 sıralarında polisi arayarak "Karımı öldürdüm. Gidin adreste bulun, şuan yaşamıyor"  dedi. Polis ekipleri ihbar üzerine hemen eve gitti ve 57 yaşındaki kadını yatak odasında boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu.

BABAMIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIK

Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. Eve giden polis ekiplerine kapıyı babasının annesini öldürdüğünü an habersiz olan çiftinin oğulları D.D. açtı.  D.D. Anne ve babasının yatak odasına giren polis ekiplerinin cesedi bulması ile cinayetten haberdar oldu. Konu hakkında polise ifade veren  D.D., "Dün babamın doğum günüydü. Akşam eve pasta ve hediye alıp geldim. Annem, babam ve ben, doğum günü pastasını kesip birlikte yedik. Daha sonra ben arkadaşıma gittim. Sabaha karşı eve geldim. Annem açtı kapıyı. Odama geçtim yattım. Herhangi bir boğuşma ya da bağrışma sesi duymadım." dedi. 

DAHA ÖNCE DE ASARAK ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ

D.D. ifadesinde daha önce de talihsiz kadının yaşadığı dehşeti anlattı ve "Babam daha önce de annemi iple tavana asmıştı. Ben kurtarmıştım. Ama bununla ilgili annem şikayette bulunmamıştı"  ifadelerini kullandı.

“UYURKEN BOĞAZINI KESTİM"

Karısını öldürdükten sonra kaçan cani koca ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Tekirdağ Kapaklı'da gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından İstanbul'a getirilen cani koca Küçükçekmece asayiş büro amirliğinde ki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Karısını öldüren cani kocanın ifadesinde, "Sabah uyandım. Elime geçirdiğim satırla boğazını kestim. Daha sonra polisi arayarak ihbar ettim" dediği öğrenildi.

 

son dakika istanbul küçükçekmece cinayet son dakika haberi