Soğuk Hava Aslan'ın Nefesini Kesti! BB Erzurumspor 1 – Galatasaray 1

TAKİP ET

Süper Lig'in 24. haftası Erzurum'da büyük bir mücadeleye sahne oldu. Erzurum'da geceye hakim olan buz gibi hava, iki tarafında sergilediği müthiş futbolla adeta ısındı.

Süper Lig’in 24. haftası Erzurum’da büyük bir mücadeleye sahne oldu. Erzurum’da geceye hakim olan buz gibi hava, iki tarafında sergilediği müthiş futbolla adeta ısındı.

Galatasaray, Süper Lig’in 24. haftasında Erzurumspor’a konuk oldu. Galatasaray için zorlu geçeceği tahmin edilen Erzurum deplasmanında soğuk hava Aslan’ın nefesini kesti. Küme düşme mücadelesi veren BB Erzurumspor ile zirve mücadelesi veren Galatasaray, sahadan 1’er puanla ayrılarak çok kritik iki puan kaybettiler. Erzurum’dan yaralı dönen Galatasaray, zirve mücadelesi verdiği Medipol Başakşehir’in kazandığı haftada iki puan kaybedince puan farkı, ligin bitimine 10 hafta kala 8 puana çıktı.   

Karşılaşmanın ilk yarısında BB Erzurumspor’un sahada belirgin hakimiyeti vardı. İlk yarıda sahada fazla bir varlık gösteremeyen Galatasaray, Marcao’nun yaptığı hatada topla hareketlenen Rashad Muhammed’in 18. dakikada kaydettiği golle 1 – 0 yenik duruma düştü. Farkı artırmak için Galatasaray kalesine yüklenen BB Erzurumspor ile beraberliği yakalamak için BB Erzurumspor kalesini yoklayan Galatasaray, ilk yarıda yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince mücadelenin ilk yarısı BB Erzurumspor’un 1 – 0 üstünlüğü ile bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Galatasaray, 52. dakikada geliştirdiği organize atakta Belhanda’nın ayağından bulduğu golle skora denge getirdi. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında her iki takımda golğü düşünerek oynasa da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele 1 – 1 sona erdi.

Galatasaray, Erzurum deplasmanında aldığı beraberlikle puanını 46’ya yükselterek 2. sıradaki yerini korurken, puanını 22’ye yükselten BB Erzurumspor ise ligin 17. sırasında yer aldı.    

Galatasaray Süper Lig son dakika haber BB Erzurumspor soğuk hava