Şoförü aracını kaçırdı, Mbaye Diagne fırına sığındı

TAKİP ET

Fatih Karagümrük futbolcularından olan Mbaye Diagne, eğlenmek için Ataşehir'de bir mekana geldi. Ünlü futbolcu, mekandan uzun süre çıkmaması üzerine duruma kızan şoförü, Diagne'nin aracıyla birlikte ortalıktan kayboldu. Araçsız kalınca bir fırına gelen Diagne'ye polis ekiplerinden yardım istedi.

Bir dönem Galatasaray’da da oynayan, Fatih Karagümrük'ün ünlü futbolcusu Mbaye Diagne, geçtiğimiz akşam hayatının en ilginç olayını yaşadı.

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN ARACINI ALIP KAÇTI

Diagne, eğlenmek için lüks aracıyla gittiği Ataşehir’de bir mekana geldi. Diagne mekana gittiği sırada şoförüne de burada durmasını söyledi. Fakat iddialara göre saatler geçmesine rağmen Diagne dönmemesi üzerine duruma kızan şoförü otomobili ile birlikte kayıplara karıştı.

BİR FIRINDA BEKLEDİ

Uzun sürenin ardındna mekandan çıkan ünlü futbolcu, aracını göremeyince şoförünü aradı ve ulaşamadı. Otomobil ile birlikte özel eşyaları da giden Diagne, yakınlarda yer alan bir ekmek fırınına geldi. Burada saatlerce oturarak şoförüne ulaşmaya bekleyen futbolcunun yardımına polisler ve olaya tanık olan vatandaşlar yardım etti. Bir sürenin ardından Diagne’in aracı bulundu.

Diagne, Ümraniye’de kendisini tanıyana vatandaşla birlikte bir süre sohbet etmesinin ardından aracına binerek bölgeden uzaklaştı. Ayrıca Diagne’nin şoföründen şikayetçi olduğu ifade edildi.

 

İstanbul otomobil futbolcu