Şoför Kalp Krizi Geçirdi! Yolcu Otobüsü Şarampole Uçtu! 4 Ölü, 34 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul'dan yola çıkan ve Adıyaman'a gitmekte olan bir yolcu otobüsünün şoförü iddialara göre kalp krizi geçirince otobüs yoldan çıktı ve şarampole devrildi. Kazada ise 4 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

İstanbul’dan yola çıkan ve Adıyaman’a gitmekte olan bir yolcu otobüsünün şoförü iddialara göre kalp krizi geçirince otobüs yoldan çıktı ve şarampole devrildi. Kazada ise 4 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

İstanbul’dan 34 VY 0804 plakalı Kırmızıgül Turizm’e ait olan yolcu otobüsü ile yola çıkan ve Adıyaman’a gitmekte olan 59 yaşındaki Nurettin Dağ, Ankara karayolu üzerinde Aksaray’a bağlı olan Acıpınar Köyü’nün yakın bir bölgesinde iddialara göre kalp krizi geçirdi ve otobüsün kontrolünü kaybetti. Otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından ise otobüs yoldan çıktı ve şarampole devrildi. 

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Karayolu üzerindeki kazayı gören diğer sürücüler ise durup hemen yardıma koşarken, kaza bölgesine ise hemen sağlık ekipleri çağırıldı. Kısa sürede Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti ve Jandarma ekipleri yol güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri de yaralılar müdahalede bulundu. Ancak 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği görüldü. Yaralı 34 kişi ise hemen ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Kazadan ise yara almadan kurtulan yolculardan Mehmet Halit Kalkan ise otobüs şoförünün kalp krizi geçirdiğini söyledi ve bu yüzden otobüsün kontrolden çıktığını dile getirdi. Kalkan, “Şoför kalp krizi geçirdi. Yatsı namazını kıldı bizimle beraber. Kalp krizi geldi şoföre. Biz yatsı namazını Ankara’da kıldık. Takriben 3 gibi Ankara’dan yola çıktık. Kaza da 04.30 gibi oldu. Şoförümüz aniden kalp krizi geçirdi. Durumu iyi, kafasında bir yarası var. Sadece 3 metrelik şarampol var” dedi.