Slimani, Fenerbahçe'yi Omuzladı

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk karşılaşmasında Fenerbahçe ile Giresunspor karşı karşıya geldi. İslam Slimani, karşılaşmanın 81. dakikasında attığı golle Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk karşılaşmasında Fenerbahçe ile Giresunspor karşı karşıya geldi. İslam Slimani, karşılaşmanın 81. dakikasında attığı golle Fenerbahçe’yi galibiyete taşıdı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası ilk karşılaşmasında Kadıköy’de PTT 1. Lig takımı Giresunspor’u ağırladı. Fenerbahçe, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmada gol yollarında sıkıntı yaşasa da İslam Slimani’nin tek golüyle rakibini mağlup ederek Karadeniz deplasmanına avantajlı giden taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım gol pozisyonlarına girse de son vuruşlarda top ağlarla buluşmayınca ilk yarı golsüz sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Giresunspor hızlı hücumlarla sonuca gitmeye çalıştı. Bu hızlı hücumlardan yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Giresunspor, karşılaşmanın 81. dakikasında Fenerbahçe’nin Cezayirli yıldızı İslam Slimani’nin golüne engel olamayınca evinde oynayacağı rövanş karşılaşması için avantajı kaybetti.  

Fenerbahçe ile Giresunspor, 18 Aralık Salı günü Türkiye Ziraat Kupası 5. tur rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada turu geçen taraf, Türkiye Ziraat Kupası’nda son 16 turuna kalacak.  

Fenerbahçe Giresunspor Türkiye Ziraat Kupası İslam Slimani