Skandal! Öğretmen Masasında Cinsel İlişkiye Giren 2 Öğretmene Öğrencileri Tarafından Baskın

TAKİP ET

İngiltere'de sınıfta öğretmen masası üzerinde cinsel ilişkiye giren 2 öğretmen öğrencileri tarafından ilişki sırasında basıldı. Evli oldukları öğrenilen 2 öğretmenin okuldan kovuldukları ve görevden uzaklaştırıldıkları öğrenildi.

İngiltere’de sınıfta öğretmen masası üzerinde cinsel ilişkiye giren 2 öğretmen öğrencileri tarafından ilişki sırasında basıldı. Evli oldukları öğrenilen 2 öğretmenin okuldan kovuldukları ve görevden uzaklaştırıldıkları öğrenildi.

Olay, İngiltere’de bir okulda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 44 yaşında İngilizce öğretmenliği yapan Judith ve 42 yaşındaki Kimya öğretmeni Paul’un boş bir sınıfta öğretmen masası üzerinde cinsel ilişkiye girdikleri sırada öğrencileri tarafından basıldıkları öğrenildi. 

ÖĞRETMEN MASASI ÜZERİNDE CİNSEL İLİŞKİ

Evli oldukları öğrenilen 2 öğretmenin boş bir sınıfta öğretmen masası üzerinde cinsel ilişkiye girdikleri sıralarda bir öğrencinin yaptığı ödevi öğretmenine kontrol ettirmek için sınıfa girdiği ve skandalı gördüğü öğrenildi. Bu sıralarda birkaç öğrencinin de sınıfa geldiği öğrenilirken öğrenciler durumu okul yönetimine bildirdi. İlk olarak gördüğü skandalı başka bir öğretmenine anlattığı öğrenilirken okulda hızla yayılan dedikodular sonrasında okul yönetimi olaya el koydu ve öğretmenleri okuldan kovdu. 

GÜVENLİK KAMERALARI HER ŞEYİ KAYDETMİŞ

Öte yandan okul yönetiminin durumu polise bildirmesi üzerine okuldaki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri görüntüler sayesinde olayın öğrencilerin anlattığı gibi olduğunu ve 2 öğretmenin sınıfta cinsel ilişkiye girdiğini belirledikleri öğrenildi. Bunun üzerine okuldaki görevlerinden kovulmuş olan öğretmenler mesleklerinden uzaklaştırıldı. Sınıfta skandal olayı gerçekleştiren öğretmenler hakkında polis tarafından soruşturma başlatıldığı ve haklarında gerekenin yapılacağı da belirtildi.

 

Dünya haberleri İngiltere Öğretmen Öğretmen masası Cinsel ilişki Öğrenciler