Skandal! Kadın Öğretmen Öğrencilerine Çıplak Fotoğraf Göndererek Cinsel İlişkiye Zorladı

TAKİP ET

Skandal olay Kolombiya'da meydana geldi. Bir kadın öğretmenin çıplak fotoğraflarını gönderdiği öğrencilerine kendisi ile cinsel ilişkiye girmezlerse onları sınıfta bırakacağını söyleyerek tehdit ettiği öğrenildi. Öğrencilerine zorla cinsel ilişki teklifi yapan kadın öğretmenin 40 yıla kadar hapsi istendiği öğrenildi.

Skandal olay Kolombiya’da meydana geldi. Bir kadın öğretmenin çıplak fotoğraflarını gönderdiği öğrencilerine kendisi ile cinsel ilişkiye girmezlerse onları sınıfta bırakacağını söyleyerek tehdit ettiği öğrenildi. Öğrencilerine zorla cinsel ilişki teklifi yapan kadın öğretmenin 40 yıla kadar hapsi istendiği öğrenildi.

Olay, Kolombiya’da meydana geldi. Skandala imza atan Yokasta M. isimli kadın öğretmenin yaşları 16 ve 17 aralığında değişen erkek öğrencilerine iç çamaşırlı fotoğraflarını göndererek kendisiyle ilişkiye girmezlerse onları sınıfta bırakacağını söylediği ortaya çıktı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ATARAK İLİŞKİYE ZORLADI

Yaş aralığı 16-17 olan erkek öğrencilerine çıplak fotoğraflarını atan kadın öğretmenin Whatsapp üzerinden attığı fotoğraflar sonrasında erkek öğrencilerini cinsel ilişkiye zorladığı iddia edildi. Öğrencilerini cinsel ilişki için kendi evine davet ettiği öğrenilen öğretmenin kendisinin yaptığı teklifi kabul etmeyen öğrencilerini sınıfta bırakmakla tehdit ettiği öğrenildi. 

40 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Alınan bilgilere göre, kadın öğretmenin skandalı çıplak fotoğraflarını gönderdiği erkek öğrencilerden birinin babasının telefonunu karıştırması ile ortaya çıktı. Oğlunun telefonunu karıştıran babanın öğretmenin gönderdiği fotoğrafları gördüğü ve hemen polise şikayette bulunduğu öğrenildi. Öğrencilerine çıplak fotoğraf gönderen ve cinsel ilişki teklif eden öğretmenin olayın ortaya çıkmasıyla görevden alındığı ve 40 yıla kadar hapsinin istendiği belirtildi.

 

Kolombiya Kadın öğretmen skandalı Çıplak fotoğraflarını gönderen öğretmen Erkek öğrenciler Cinsel ilişkiye zorladı 40 yıl hapis istemi Whatsapp