Skandal Görüntüler! Şehitlikte İçki İçen CHP Savunmasını Böyle Yaptı

TAKİP ET

CHP'nin Çanakkale'de düzenlediği 'Adalet Kurultay'ı yürüyüşüne içki fotoğrafları damga vurdu. Sosyal medyanın konuştuğu skandal içki fotoğrafları sonrasında CHP'den gelen açıklamada görüntüler yalanlandı.

CHP’nin Çanakkale’de düzenlediği ‘Adalet Kurultay’ı yürüyüşüne içki fotoğrafları damga vurdu. Sosyal medyanın konuştuğu skandal içki fotoğrafları sonrasında CHP’den gelen açıklamada görüntüler yalanlandı.

CHP’nin düzenlediği kurultay, Çanakkale Eceabat ilçesi Kocadere Koyu yakınlarında Kocadere Kamp alanında gerçekleştiriliyor. Kurultay’ın dün başladığı belirtilirken 8 bin kişinin yer aldığı öğrenildi. Kurultay alanında gece çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada kısa sürede yayılarak gündem haline gelen CHP’lilerin içki fotoğraflarına ilk tepki AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan geldi. 

CHP’DEN AÇIKLAMA

Sosyal medyada oldukça yayılan ve gündem olan fotoğraflar sonrasında CHP’li Bülent Tezcan açıklamalarda bulundu. Fotoğrafları yalanlayan Tezcan, "AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından gerçek olup olmadığı belli olmayan ve burada asla müsaade etmeyeceğiz bazı görüntüleri paylaşarak bu büyük toplantıya, bu güzel toplantıya çamur atma içerisinde. Böyle bir yerde böyle bir girişime müsaade etmemiz, es geçmemiz, görmezlikten gelmemiz mümkün değil. Sabaha kadar birçok güvenlik görevlisi alanı tarıyor, sabah çöpler dahi taranıyor. Şehitlerimize yakışmayacak tutum içine girilmemesi konusunda sonuna kadar hassasiyet içindeyiz" ifadelerinde bulundu.

 

CHP adalet kurultayı çanakkale eceabat içki skandal savunma bülent tezcan