Skandal Gelin Adayının Fotoğrafı Sosyal Medyayı Çalkaladı! Annesi ile Dudak Dudağa Fotoğraf Paylaştı!

TAKİP ET

Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik yarışması ile adını duyuran ve bir anda sosyal medya fenomeni haline gelen skandal gelin adayı Melis Buse Betkayan'ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada olay yarattı. Gelin adayı, annesi ile dudak dudağa çekilen fotoğrafını paylaştı.

Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik yarışması ile adını duyuran ve bir anda sosyal medya fenomeni haline gelen skandal gelin adayı Melis Buse Betkayan’ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada olay yarattı. Gelin adayı, annesi ile dudak dudağa çekilen fotoğrafını paylaştı. 

Kanal D ekranlarında iki sezon yayınlanan, daha sonra tepkiler nedeniyle yayından kaldırılan evlilik programları arasında yer alan Kısmetse Olur yarışmasındaki skandal gelin adaylarından Melis Buse Betkayan bir skandala daha imza attı. Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi bulunan gelin adayı, annesi ile dudak dudağa çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf genç gelin adayının takipçilerini ikiye böldü. 

BAZI TAKİPÇİLER NORMAL KARŞILADI, BAZILARI TEPKİ GÖSTERDİR
Melis Buse Betkayan’ın paylaştığı fotoğrafın altına adeta yorum yağdı. Bazı takipçiler bu fotoğrafı normal karşılayıp ”Annesi öper de koklar da, size ne?” yorumları yaparken, bazıları ise “tuhaf ve uygunsuz” yorumları ile tepkilerini dile getirdi. 

İşte gelin adayının o fotoğrafı;

melis buse betkayan kısmetse olur skandal gelin adayı magazin