Skandal! CHP'li Özgür Özel Ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Şehidin Tabutunun Başında Kahkahalarla Sohbet Etti

TAKİP ET

Bugün Manisa'da düzenlenen Şehit cenazesinde büyük bir skandal yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehidin tabutu başında kahkahalarla sohbet etti.

Bugün Manisa'da düzenlenen Şehit cenazesinde büyük bir skandal yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,  şehidin tabutu başında kahkahalarla sohbet etti. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün şehit cenazesindeki Sohbete güne damga vurdu.  özel ve belediye başkanının Şehit cenazesinin başında gülerek sohbet etmeleri vatandaşlardan büyük tepki çekti. 

SALİHLİ’DE TÖREN DÜZENLENDİ
Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik olarak düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak ın Cenazesi bugün Manisa'nın Salihli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Hamidiye Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine  protokol ve vatandaşlar katıldı.  tören şehidin Türk bayrağına sarılı naaşının göre ve Arkadaşları tarafından omuzlara katafalka konulması ile başladı. 

ŞEHİT CENAZESİNİN BAŞINDA GÜLEREK SOHBET ETTİLER
Protokolde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de vardı. Bu ikisinin Şehit cenazesinin başında gülerek sohbet etmeleri vatandaşların tepkisini çekti. 

 

son dakika manisa şehit cenazesi skandal CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün