Şizofreni Hastası Öğretmen Gece Yarısı Dehşet Saçtı! Polis Zor Anlar Yaşadı!

TAKİP ET

Ankara'da bir apartman dairesinde yaşayan şizofreni hastası olduğu belirlenen öğretmen nöbet geçirince kendisine zarar vermek istedi. Balkonda polislere zor anlar yaşatan adam zorlukla ikna edildi.

Ankara'da yaşayan şizofreni hastası olduğu öğrenilen bir öğretmen gece yarısı sinir krizi geçirdi. Bunun ardından boğazına bıçak dayayarak tüm mahalleyi birbirine kattı. Bunun üzerine sesleri duyan komşular panik içerisinde polise haber verdiler. Zaman kaybetmeden olay yerine gelen polis ekipleri şizofreni hastası olan öğretmeni ikna etmeye çalıştı. Ancak evinin balkonuna çıkan adam yardımları kabul etmek istemedi. 

Balkondan eline ne geçerse atmaya başladı. Polis ekipleri öğretmeni defalarca ikna etmeye çalıştı. Ancak kendisini ikna etmeye çalışan polisleri taşlayan şizofreni hastası adeta dehşet saçtı. Gece yarısı sinir krizi geçiren adam ardından elindeki kesici aletlerle kendisine zarar vermeye başladı. O sırada nöbet geçirdiği anlaşıldı. Evinde bulunan pek çok şeyi sokağa atarak dehşet saçmaya başladı. 

NÖBET GEÇİRDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Gece yarısı yaşanan olay sonrasında komşular durumdan rahatsız olarak polis ekiplerine haber verdiler. Murat Ö. isimli adamın nöbet geçirdiği ve aslında şizofreni hastası olduğu öğrenildi. Tek başına yaşayan adam birden nedeni belirlenemeyen bir durumda sinir krizi geçirmeye başladığı için evdeki her şeyi balkondan fırlatmaya başladı. 

Kendisine zarar vermesinden korkan polis duruma müdahale etmek istedi ancak şizofreni hastası adam polisleri balkondan taşlayarak kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı. Uzun süren ikna çalışmalarının ardından polisler başarılı oldular. Gece boyunca devam eden ikna çalışmalarının ardından kapıyı açarak polislere teslim olduğu ve ekip aracına alındığı öğrenildi. 

ankara şizofreni öğretmen polis