Şizofreni Hastası Genç Dehşet Saçtı! Annesini Keserle Öldürdü, Kardeşi Canını Zor Kurtardı

TAKİP ET

Denizli'de 25 yaşındaki şizofreni hastası bir genç dehşet saçtı. Annesini keser ve bıçakla öldüren şizofreni hastası gencin kardeşinin canını zor kurtardığı öğrenildi. Annesini öldüren gencin daha sonra kendisini asarak yaşamına son verdi.

Denizli’de 25 yaşındaki şizofreni hastası bir genç dehşet saçtı. Annesini keser ve bıçakla öldüren şizofreni hastası gencin kardeşinin canını zor kurtardığı öğrenildi. Annesini öldüren gencin daha sonra kendisini asarak yaşamına son verdi.

Olay, dün Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. 25 yaşında olduğu öğrenilen ve şizofreni hastası olduğu belirlenen bir gencin öz annesini keser ve bıçakla öldürdüğü daha sonrada kendisini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Yaşanan olay sırasında evde olan kardeşin ise olaya müdahale ettiği sıralarda aldığı keser darbesiyle yaralandığı belirlendi.

ANNESİNİ KESER VE BIÇAK DARBELERİYLE ÖLDÜRDÜ

Dün saat 19.40 sularında yaşandığı belirlenen olayın, Denizli Merkezefendi ilçesi Gültepe Mahallesinde yer alan bir evde meydana geldiği öğrenildi. 25 yaşında olan ve üniversite öğrenimi gördüğü dönemde rahatsızlanarak şizofreni teşhisi konulan Abdullah Genişol isimli bir gencin belirlenemeyen bir sebeple öz annesi 45 yaşındaki Şennur Genişol ile tartışmaya başladığı öğrenildi. Tartışmanın büyümesiyle evde bulduğu keser ve bıçağı alan gencin annesinin başına acımadan vurmaya başladığı belirtildi. Olayın yaşandığı esnada annesi ve ağabeyini ayırmaya çalışan lise öğrencisi M.G’nin kafasına keser darbesi aldığı ve yaralandığı belirlendi.

KARDEŞ BALKONDAN KAÇARAK CANINI ZOR KURTARDI

Aldığı keser darbesi sonrasında yaralanan 15 yaşındaki M.G’nin kanlariçinde kaldığı ve canını kurtarmak için evlerinin balkonundan atlayarak kaçtığı belirtildi. Kardeş can havliyle komşularından yardım istedi.

ŞİZOFRENİ HASTASI GENÇ ANNESİNİ VE KENDİSİ ÖLDÜRDÜ

Annesine acımadan keser ve bıçakla saldıran şizofreni hastası gencin annesini öldürdüğü belirlendi. Genç daha sonra evde bir odaya geçerek kendisini asarak yaşamına son verdi. Kardeşin haber verdiği komşular olayı hemen polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri kapıyı kırarak evin içine girdi.

ANNE VE OĞULUN CESETLERİ EVDEN ALINDI

Kapıyı kıran ekipler içeri girdiğinde anne ve oğulun cansız bedenleri ile karşılaştı. Yaralanan M.G ise ambulansa alınarak Denizli Devlet Hastanesine götürüldü. Evde öldüğü belirlenen anne ve oğulun cansız bedenleri de alınarak otopsi yapılmak üzere Denizli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Denizli Merkezefendi Şizofreni Hastası Genç Anne Keser Bıçak Annesini öldürdü Kardeş Kendini astı