Siyaset Dünyasından Taziye Mesajları

TAKİP ET

İş adamı Mustafa Koç'un ani ölümü ile ilgili olarak siyaset dünyasından taziye mesajları geldi.

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesi nedeniyle siyaset dünyasından da birçok önemli isim taziye mesajları yayımladı. ABDULLAH GÜL'ÜN TAZİYE MESAJI Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Ülkemizin değerli işadamlarından Mustafa Koç'un ani vefatını büyük üzüntüyle öğrendim." diyerek Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak üzüntüsünü dile getirdi. Abdullah Gül, twitter hesabı üzeriden yayınladığı mesajda şunları belirtti:  

Ülkemizin değerli işadamlarından Mustafa Koç’un ani vefatını büyük üzüntüyle öğrendim.

— Abdullah Gül (@cbabdullahgul) Ülkemizin değerli işadamlarından Mustafa Koç’un ani vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. — Abdullah Gül (@cbabdullahgul) "TÜRK İŞ DÜNYASI İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP" Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise twitter hesabı üzerinden Mustafa Koç'un ani ölümü ile ilgili olarak şunları paylaştı:  

Mustafa Koç'un vefatı Türk iş dünyası için büyük kayıptır.Kendisine Allah'tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı ve sabır dilerim

— Yalçın Akdoğan (@Y_Akdogan) MEHMET ŞİMŞEK'TEN TAZİYE MESAJI Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek resmi twitter hesabı üzerinden şu mesajı paylaştı:   İş dünyamızın duayeni, başarılı, enerjik ve üretken bir evladımızı, Mustafa Koç'u kaybettik; Üzüntülüyüz, ailesine sabır diliyorum — Mehmet Simsek (@memetsimsek) DIŞİŞLERİ BAKANI'NDA TAZİYE MESAJI  

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yön.Kur.Bşk.Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet,ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) Cumhurbaşkanı Erdoğan da iş adamı Mustafa Koç'un ölümü ile ilgili olarak derinden üzüldüğünü dile getirdi. Ancak Erdoğan'ın geçtiğimiz zamanlarda Koç ailesine yüklenmesi ve hesap soracağını söylemesi de akıllardan silinmedi.

mustafa koç Mustafa Koç cenazesi Mustafa Koç taziye mesajları