Sivas'ta işkence gören 16 yaşındaki genç: "Kimseye söyleme, yoksa seni öldürürüz"

TAKİP ET

Sivas'ta korkunç bir olay meydana geldi. Bir grup genç, 16 yaşındaki gence önce işkence yaptı ardından, görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştılar. İşkence gören gencin ailesi olay hakkında şikayetçi olurken zanlılar serbest kaldı.

Saldırganların serbest kalmasına tepki veren aile “5-6 kişi toplanıp dağa doğru götürüyorlar. Orada torunumu yorulana kadar dövüyorlar. Torunum orada ölse haberimiz olmazdı. Videoyu görenler ağlıyor” ifadelerini kullandı.

“ORADA ÖLDÜRSELER BULAMAZDIK”

Olay hakkında konuşan E.P.'nin babaannesi Ayşe Polat, “Torunum Kayseri’de yaşıyor. Köye gelir gelmez kuzeniyle evlerine giderken çete gibi 5-6 kişi toplanıp dağa doğru götürüyorlar. Orada torunumu iki kişi yorulana kadar dövüyorlar. Torunum orada ölse haberimiz olmazdı. Evin tek çocuğu, babası telefonda ağlıyor. Videoyu görenler ağlıyor. Sosyal medyada paylaşmışlar. Görenler dayanamayıp ağlıyor. Komşular 'Neden bir şey yapmıyorsunuz?' diyorlar. Jandarmaya şikayetçi olduk, döven çocukların babası karakola gidip 'İyi oldu, hak etmiş' demiş. Öyle diyene kadar kendi çocuğunu dövsün. Bugün bizimkinin başına gelen yarın başkasının başına gelir. Çocuk böyle alıştırılmaz” ifadelerini kullandı.

‘ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK DIŞARIDA GEZİYORLAR’

Amca Emrah Polat ise olay hakkında, “Çocuğu götürüp dövmüşler. Bir çocuğa bunlar yapılmaz. Babası çıkıp kendi iki tokat vursa biz yine bir şey demezdik. Bizim çocuğumuz sahipsiz değil, ben her zaman arkasındayım. Şikayetçi olduk fakat 1 haftadır ellerini kollarını sallayarak dışarıda geziyorlar. Henüz bir şey yapılmadı” şeklinde konuştu.

YAŞADIKLARINI ANLATTI! DUYAN DEHŞETE DÜŞTÜ…

16 yaşındaki E.P. ise korkunç olaya ilişkin, “Ben bayram ziyareti için köyüme gelmiştim. Kuzenimle beraber eve gelirken 5-6 kişi önümüzü kesti. Yanlarındaki köpeği üstümüze saldırttılar. Daha sonra hiç kimsenin olmadığı sessiz bir yere götürüp dövmeye başladılar. Sonra videoya aldılar ve 2 kişi yüzük ve demir ayakkabılarla vurdular. İyice yorulduktan sonra beni bıraktılar. 'Kimseye söyleme, yoksa seni öldürürüz' dediler. 2 gün sonra jandarmaya söyledim. Döven kişinin babası da tokat attı. Görüntüleri sosyal medyada paylaşmışlar. Şu an herkeste video var. Şu an videoları kaldırmışlar. Anneme küfür ettiler, ben yine bir şey diyemedim” dedi.

Sivas lise öğrencisi Erzurumlu kadına işkence işkence