Sivas'ta feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk ağır yaralandı

TAKİP ET

Sivas'ın Yenişehir Mahallesi'nde, bir kavşakta taksi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti ve 1 çocuk ağır yaralandı. İşte kazanın detayları...

Kaza, Sivas-Erzincan çevre yolu köprülü kavşağında saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Alanya'da tatil yapmış ve otobüsle Sivas'a dönmek üzere otogarda inen bir aileyi taşıyan Engin Polat yönetimindeki 58 T 0979 plakalı taksi, sebze halinden aldığı ürünleri Giresun'un Şebinkarahisar ilçesine götürmek üzere yola çıkan Emrah Gürbüz yönetimindeki 28 ACA 910 plakalı kamyon ile kavşakta çarpıştı.

Kamyon, taksiyi yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazada taksi şoförü Engin Polat ile araçta bulunan aynı aileden Abdulkadir Ünsal (45), eşi Zeynep Ünsal (37) ve kızları Zeynep Bilge Ünsal (12) olay yerinde hayatını kaybetti. Ayşe Buğlem Ünsal (10) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı çocuğun durumu ciddiyetini koruyor. Kamyon sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kaza sonrası olay yerine gelerek polis ekiplerinden bilgi aldı. Vali Şimşek, yaptığı açıklamada, "Maalesef kazada 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1'i ise ağır yaralı durumda. İlk incelemede taksinin kırmızı ışıkta geçtiği tahmin ediliyor. Yaralımız hastanede tedavi altında. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Aile, Alanya'dan tatilden dönüyormuş. Sivas'ta ikamet eden bir aile. Yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Sivas trafik kazası ölüm haberi