Sivas'ta enişte cinayeti! Kardeşlerden biri öldü diğeri hastanede

TAKİP ET

Sivas'ta yaşayan 20 yaşındaki Abdullah Polat, ablası ile boşanma sürecinde olan husumetli olduğu eniştesi tarafından kafasından tabancayla vurarak öldürdü. Cinayet zanlısı aynı tabancayla intihara kalkıştı.

20 yaşındaki Abdullah Polat Sivas’ta, eniştesi tarafından kafasından tabancayla vurarak katledildi. Olay, öğlen saatlerinde Alibaba Mahallesi 4. Sokak’ta yer alan beş katlı bir binanın en üst katında meydana geldi.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Ömer D., eşi Gamze D. ile boşanma sürecinde olması sebebiyle bir süredir aralarında husumet bulunduğu kayınbiraderleri Abdullah Polat ile Ömer Polat’ın evine geldi. Ömer D. ile kayınbiraderleri arasında tartışma yaşandı. Ömer D., iddialara göre üzerindeki silahla rehin aldığı kayınbiraderlerinden Abdullah Polat’ı kafasından vurarak öldürdükten sonra Ömer Polat’ı da vurdu. Sonrasında kendi başına silahı koyarak tetiği çekti.

KARDEŞLERDEN BİRİSİ ÖLDÜ DİĞERİ HASTANEDE

İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kalçasından vurulan Ömer Polat Numune Hastanesi’nde, Ömer D. ise ambulans ile sevk edildiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ömer D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kayınbirader Ömer Polat’ın ise hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Abdullah Polat’ın cenazesi ise otopsi yapılmak için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna sevk edildi. Olay hakkında soruşturma açıldı.

sivas enişte cinayet