Sivas'ta Art Arda İki Deprem

TAKİP ET

AFAD, Sivas'ta 10 dakika arayla önce 4,7, daha sonrada 4,1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiğini açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas'ta bugün saat 11.29'da 4,7 büyüklüğünde, saat 11.39'da ise 4,1 büyüklüğünde iki deprem oldu.

İlk depremin yerin yaklaşık 10,57 kilometre derinliğinde, ikinci depreminde yerin yaklaşık 22,98 kilometre derinliğinde gerçekleştiği de açıklamada yer aldı.

İki depremin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremlerden sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşan olumsuz bir ihbar olmadığını ve ekiplerin sahadaki tarama çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, Sivas Valiliği de tedbir amaçlı eğitim ve öğretime 17 Ekim Perşembe günü için ara verildiğini açıkladı.

Editör: Şener Koştu 

Sivas Deprem