Sitenin Havuzuna Düşen 3 Yaşındaki Emre Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde lüks villaların bulunduğu bir sitede çok üzücü bir olay yaşandı. Babasının güvenlik görevlisi olarak çalıştığı sitede bulunan 3 yaşındaki Emre sitenin havuzuna düştü. Ailesinin bir anlık boşluğuyla havuza düşen 3 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Beylikdüzü’nde lüks villaların bulunduğu bir sitede çok üzücü bir olay yaşandı. Babasının güvenlik görevlisi olarak çalıştığı sitede bulunan 3 yaşındaki Emre sitenin havuzuna düştü. Ailesinin bir anlık boşluğuyla havuza düşen 3 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gelen bilgilere göre Pazar sabahı Beylikdüzü Gürpınar’da bulunan ve oldukça lüks villaların yer aldığı sitede çok üzücü bir olay yaşandı. Sitede görevli olarak çalışan Keskin ailesinin 3 yaşındaki çocukları Emre Keskin anne ve babasının bir anlık dikkatsizliğinden faydalanarak kendisini dışarı attı. Sitede bulunan havuza doğru ilerleyen 3 yaşındaki Emre havuzun içine düştü. Aradan 10 dakika geçtikten sonra anne Elmas Keskin Emre’nin evde olmadığını fark etti. Anne Elmas Keskin ve baba Ergin Keskin telaşla minik çocuklarını aramaya başladı. Evin balkonuna çıkan abi Emrah Keskin ise bu sırada kardeşinin havuzda yüzüstü şekilde yattığını gördü.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

3 yaşındaki minik Emre hemen havuzdan çıkarıldı. Evdekilerin yaptığı ilk müdahalenin ardından olay yerine gelen ambulansla birlikte hastaneye sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan minik Emre yaşam mücadelesini kaybetti. Minik Emre’nin ölümünün ardından ailesi ve yakınları yasa boğuldu. 3 yaşındaki minik Emre’nin Adli Tıp Kurumu raporunun ardından Samsun’da toprağa verileceği bilgisi alındı.

OLAY AKILLARA PAMİR BEBEĞİ GETİRDİ

Minik Emre’nin başına gelen üzücü olay sonrasında akıllara Zekeriyaköy’de komşu villanın havuzunda boğulan Pamir Dikdik geldi. Anne ve babası uyurken dışarı çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik, yan tarafta bulunan villanın havuzunda ölü olarak bulunmuştu. 4 Nisan 2014’te yaşanan olay sonrasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

 

3 yaşındaki emre sitenin havuzu havuzda boğularak öldü hayatını kaybetti beylikdüzü samsun lüks sitede can kaybı