Şişli'de Silahlı Çatışma! Kafede Oturan 10 Kişinin Üzerine Ateş Açıldı

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de aralarında bilinmeyen bir nedenle husumet bulunan iki grup arasında çıkan çatışma sonucunda çatışmada ağır yaralanan 1 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İstanbul Şişli’de aralarında bilinmeyen bir nedenle husumet bulunan iki grup arasında çıkan çatışma sonucunda çatışmada ağır yaralanan 1 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İKİ GRUP ARASINDA ÇATIŞMA

Gelen bilgilere göre, Şişli Kuştepe Mahallesi Galata Deresi Caddesi üzerinde yer alan bir kafede oturmakta olan 10 kişilik grup kafeye sonradan gelen 4 kişilik bir grup tarafından silahla tarandı. Saldırıya uğrayan grup olaya karşılık verince korku dolu anlar yaşandı. Aralarında bilinmeyen bir husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında karşılıklı çatışma çıktı.

1 KİŞİ ÖLDÜ

Kafeye sonradan gelen ve 10 kişilik gruba saldıran 4 kişilik gruptan 26 yaşındaki Kaan Özcan, karşı tarafın karşılık verdiği ateş sonucunda ağır yaralandı. Çıkan çatışmada vücuduna isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanan Özcan olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken yanındaki 3 saldırganın olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Öte yandan kaçan 3 saldırgandan birinin de yaralı olduğu iddia edildi. Hastaneye ağır yaralı şekilde kaldırılan Kaan Özcan’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenilirken kafede oturdukları sırada saldırıya uğrayan ve çatışan 10 kişilik grubunda olay sonrasında kaçtığı tespit edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattıkları öğrenildi. 

 

istanbul şişli silah çatışma kafe 10 kişi grup 4 kişi 1 ölü saldırı