Şişli'de korkunç olay! 2'si kadın 3 kişi öldürülmüş halde bulundu

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de korkunç bir olay meydana geldi. Kuştepe Mahallesi'nde bir gecekonduda tabanca ile vurmuş bir halde 3 ceset bulundu. Olay yerinde inceleme gerçekleştiren polis, 3 kişiyi öldürmesinin ardından olay yerinden kaçan şüphelinin peşine düştü.

Şişli'de yaşanan olayda Vahit Ateş'ten haber alamayanlar akrabaları evine gitti ve korkunç bir manzara ile karşılaştı. İçeride 3 ceset bulan yakınları durumu polise ihbar etti. Diğer hayatını kaybeden iki kişinin ise Tülay Vural ve Merve Özturan olduğunu tespit eden polis 3 kişi öldürdükten sonra kaçtığı öne sürülen şüpheliyi arama çalışması başlattı.

DİĞER İKİ KİŞİNİN DE KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemelerde, cesetleri, 44 yaşındaki Vahit Ateş'in yanı başında bulunan 18 yaşındaki Tülay Vural ile mahallelinin Özgür olarak bildiği 24 yaşındaki Merve Özturan olduğu tespit edildi.

"KAFALARI EZİLMİŞ, İŞKENCE..."

Komşulardan biri olan Doğanay Oğuz, "Konuya tam olarak biz şu an hakim değiliz ama 2 kız 1 erkek ölü bulunmuş evde. Komşumuz zaten bizim. Tülay olduğunu düşünüyoruz. Diğeri de Ümit Özgür Mert diye bir arkadaş. Bir de erkek var. Ev sahibi Vahit olduğunu söylüyorlar. Tam olarak bilgim yok. Savcı geldi. Annesi falan burada. Kafaları ezilmiş, işkence yapıldığı söyleniyor. Susturucu silahla da vurulduğu söyleniyor ama yüzleri de tanınmayacak haldeymiş. Vahit kızın annesine şey demiş 'kızın benim uyuşturucumu çalmış' demiş. Kızını döveceğim gibi bir şey demiş. Kadın da bunun olup olmayacağını öldüreceğini düşünemediği için bir şey yapmamış, polise şikayette bulunmamış. Ama öyle bir şey de var büyük bir ihtimal. Uyuşturucuyu çaldığı için uyuşturucuya el koyduğu için kızları işkenceyle dövüp öldürmüş olabilir" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Şişli