Şırnak'ta Üs Bölgesinde Bulunan Askerlere Yemek Götüren Askeri Araca Saldırı Düzenlendi, 3 Asker Şehit Oldu!

TAKİP ET

Şırnak'tan acı bir haber geldi. Şırnak Uludere ilçesinde terör örgütü PKK'lılar Milli Jandarma Komando Taburuna bağlı olan üs bölgesine yemek götürmekte olan askeri araca saldırı düzenlendiği öğrenildi. Düzenlenen hain saldırıda 3 asker şehit oldu.

Şırnak’tan acı bir haber geldi. Şırnak Uludere ilçesinde terör örgütü PKK’lılar Milli Jandarma Komando Taburuna bağlı olan üs bölgesine yemek götürmekte olan askeri araca saldırı düzenlendiği öğrenildi. Düzenlenen hain saldırıda 3 asker şehit oldu.

Şırnak’ın Uludere ilçesinde Milli Jandarma Komando Taburuna bağlı olan Elmalı üs bölgesine yemek götürmek üzere olan askeri araca saldırı düzenlendi. PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu askeri araçtaki 3 askerin şehit olduğu haberi alındı.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN ASKERLER KURTARILAMADI

Gelen bilgilere göre düzenlenen saldırıda 3 asker ağır şekilde yaralanarak Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Fakat doktorların tüm müdahalesine rağmen yaralanan 3 asker kurtarılamadı. Saldırının düzenlendiği bölgede PKK’lı teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

ÜS BÖLGESİNE DE SALDIRI DÜZENLENDİ 3 ASKER YARALI ŞEKİLDE HASTANEYE KALDIRILDI

Gelen bilgilere göre PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlediği aracın yemek götürmekte olduğu üs bölgesine de bir saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 3 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Yaralanan 3 asker hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

şırnak yemek götüren askeri araca saldırı üs bölgesine saldırı 3 asker şehit oldu 3 asker yaralandı PKK asker