Şırnak'ta PKK'lı Teröristler ve Güvenlik Güçleri Arasında Çatışma: 2 Asker Yaralı!

TAKİP ET

Şırnak'ın Bestler-Dereler bölgesinde arama tarama faaliyetleri sürdürmekte olan güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktığı öğrenildi. Çıkan çatışmada 2 askerin yaralandığı öğrenildi.

Şırnak’ın Bestler-Dereler bölgesinde arama tarama faaliyetleri sürdürmekte olan güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktığı öğrenildi. Çıkan çatışmada 2 askerin yaralandığı öğrenildi.

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik olarak arama tarama faaliyetleri sürdürmekte olan güvenlik güçleri ve teröristler arasında çatışma çıktı. 

2 ASKER YARALANDI

Bölgede güvenlik güçleri ve İnsansız Hava Uçakları ile düzenlenen operasyonda 5 teröristin ölü olarak 1 teröristinse sağ olarak ele geçirildiği bilgisi alındı. Burada devam etmekte olan operasyon sırasında başka bir terörist grubu ile çatışma çıktığı ve teröristlerle çatışmaya giren güvenlik güçlerinden 2 askerin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan askerler için bölgeye gelen helikopterle Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına getirilerek burada yer alan ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

şırnak bestler dereler çatışma PKK güvenlik güçleri operasyon 2 asker yaralı