Şırnak'ta ehliyetsiz sürücünün çarptığı iki kuzen hayatını kaybetti

TAKİP ET

Şırnak'ın İdil ilçesinde ehliyetsiz olan sürücü K.A.'nın kullandığı otomobilin çarptığı bisikletli kuzenler 13 yaşındaki İslam ve 14 yaşındaki Lokman Temiz yaşamını yitirdi. 18 yaşındaki otomobil şoförü K.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Meydana gelen kaza, öğle vakitlerinde İdil ilçesi Midyat Çevreyolu üstünde yaşandı. K.A. kontrolünde bulunan 63 UC 275 plakalı otomobil, bisiklet ile seyir halindeki İslam ve Lokman Temiz’e çarptı. 

13 YAŞINDAKİ GENÇ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İki kuzen kazanın etkisiyle devrilen bisikletten metreler boyunca savruldu. Çevredeki görgü tanığı vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yapılan ilk müdahalede İslam Temiz’in kaza yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

KUZENLERDEN DİĞERİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Lokman Temiz ise olayın ardından ağır yaralı halde kaldırıldığı İdil Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İslam ve Lokman Temiz’in ölü bedenleri otopsi yapılmak üzere morga sevk edilirken, ehliyetsiz sürücü K.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza hakkında soruşturma açıldı.

şırnak trafik kazası bisikletli