Sınırdan Acı Haber! Nöbet Tutan Asker Tüfeğini Ateşleyerek İntihar Etti

TAKİP ET

Suriye Sınırından alınan acı haber herkesi sarstı. Şanlıurfa Suriye Sınırında yer alan İncirli Hudut Karakolu'nda vatani görevini sürdürmekte olan askerin nöbet tuttuğu anlarda çenesine tüfeğini dayayarak intihar ettiği öğrenildi.

Suriye Sınırından alınan acı haber herkesi sarstı. Şanlıurfa Suriye Sınırında yer alan İncirli Hudut Karakolu’nda vatani görevini sürdürmekte olan askerin nöbet tuttuğu anlarda çenesine tüfeğini dayayarak intihar ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa Suriye Sınırında bulunan Birecik ilçesi İncirli Hudut Karakolu’nda vatani görevini sürdürmekte olan bir askerin nöbet tuttuğu esnada tüfeğini çenesine dayayıp ateşleyerek intihar ettiği öğrenildi.

SİLAH ARKADAŞLARI BULDU

Bugün öğleden sonra meydana gelen olayda, Birecik ilçesi İncirli Hudut Karakolu’nda vatani görevini sürdürmekte olan İshak K. isimli askerin karakolda sınır tuttuğu sıralarda henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde tüfeğini çenesine dayayarak ateşleyip intihar ettiği öğrenildi. Silah sesinin duyulmasıyla olay yerine koşan silah arkadaşlarının Piyade Er İshak K.’yı kanlar içinde yerde yatarken bulduğu öğrenildi. Ağrı’lı olduğu öğrenilen İshak K.’nın cansız bedeninin otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Şanlıurfa Sınır Suriye sınırı İncirli Hudut Karakolu Birecik Asker Tüfek İntihar