Sınıra Bir Sevkiyat Daha! Askeri TIR'larla Tank Sevkiyatı Yapıldı

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye sınırında Afrin bölgesindeki birliklere obüs takviyesi yapılmıştı. Gelen bilgilere göre, bu kez de Afrin'e tank sevkiyatı yapıldığı öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye sınırında Afrin bölgesindeki birliklere obüs takviyesi yapılmıştı. Gelen bilgilere göre, bu kez de Afrin’e tank sevkiyatı yapıldığı öğrenildi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Hatay’ın Suriye sınırına obüs sevkiyatları yapılıyor ve bu sevkiyat bir süredir devam ediyordu. Bu kez de TSK’nın sınıra tank sevkiyata yaptığı öğrenildi. Tankların sevkiyatının başlamasından sonra akıllara Afrin’e kara harekatı mı yapılması planlanıyor sorularını getirdi.

TANKLAR KIŞLADA KONUŞLANDI

Türk Silahlı Kuvvetlerinin karayolu ile yola çıkardığı tankların Hatay sınırına ulaştığı ve askeriyeye ait TIR’lar ile gönderilen tankların burada bulunan Ahmet Tor Kışlası’na konuşlandırıldığı belirtildi. Gelen bilgiler arasında Hatay’a ulaşan ve kışlada konuşlandırılan tankların Suriye sınırında bulunan askeri birliklere takviye olarak gönderileceği yer aldı.

 

suriye sınır afrin TSK takviye obüs tank sevkiyatı kışla