Sinema Salonunda Pes Dedirten Olay! 60 Yaşındaki Sapık İş Adamı Anne ve Kızı Aynı Anda Taciz Etti

TAKİP ET

Hindistan'da bir sinema salonunda anne ve kızı film boyunca elle taciz eden 60 yaşındaki sapık iş adamı tutuklandı. Salondaki güvenlik kamerasıyla yakayı ele varan sapığın olaydan 1 ay sonra yakalandığı öğrenildi.

Hindistan’da bir sinema salonunda anne ve kızı film boyunca elle taciz eden 60 yaşındaki sapık iş adamı tutuklandı. Salondaki güvenlik kamerasıyla yakayı ele varan sapığın olaydan 1 ay sonra yakalandığı öğrenildi.

Olay, Hindistan’da bir sinema salonunda yaşandı. Alınan bilgilere göre, 60 yaşında olan KV Moitheenkutty isimli iş adamı, film izlemek için gittiği sinema salonunda film boyunca bir anne kızı taciz etti.

FİLM BİTENE KADAR TACİZ ETTİ

Sapık iş adamıyla aynı sinema salonunda yer alan ve Güney Hindistan’ın Kerala bölgesinde yaşadıkları öğrenilen anne ve kız film izlerken akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Birkaç kuyumcu dükkanı sahibi olduğu öğrenilen 60 yaşındaki zengin iş adamının film bitene kadar anne ve kızı aynı anda elle taciz ettiği öğrenildi. Sapık iş adamının taciz ettiği anne ve 10 yaşındaki küçük kızın isimleri açıklanmazken sinema salonunda yer alan kamera görüntüleri her şeyi ortaya çıkardı. Görüntüleri izleyen sinema patronları kamera görüntülerini ‘Çocuklara İşkenceyi Önleme Derneği’ne ulaştırdı.

KISA SÜRE DIŞARI ÇIKIP TEKRAR TACİZE DEVAM ETTİ

Görüntüleri izleyen dernek sözcüsü olayla ilgili anlattıklarında, tüm çekimleri kontrol ettiklerini ve adamın anne ve kızı aynı anda taciz ettiğinin görüldüğünü aktardı. Tüm film boyunca anne ve kızı taciz eden adamın bir ara kısa süreliğine dışarı çıktığı ve geri döndükten sonra tacize devam ettiği belirtildi. Olaydan 1 ay sonra yakalanan sapık adamın cinsel taciz suçundan yargılanacağı öğrenildi.

 

Dünya haberleri Hindistan Sinema salonu Cinsel taciz Anne Kız İş adamı