Sinan Oğan'dan Bayraktar'a destek: 'Bayraktar bizim dönemimizde desteklenir'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, İHA ve SİHA'lara ilişkin yorumlarını açıkladı. Oğan, yaptığı konuşmasında, "Selçuk Bayraktar bizim dönemimizde teşekkür edilir desteklenir. Güzel işler yapıyor. İHA ve SİHA bu ülkenin gururudur" dedi

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan TGRT Haber'de yayınlana Cem Küçük'ün programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İHA ve SİHA'lara ilişkin görüşleri sorulan Oğan, "Selçuk Bayraktar bizim dönemimizde teşekkür edilir desteklenir. Güzel işler yapıyor. İHA ve SİHA bu ülkenin gururudur." şeklinde konuştu.

Seçimin ikinci tura kalacağını dile getiren Oğan, "Selçuk Bayraktar bizim dönemimizde teşekkür edilir desteklenir. Güzel işler yapıyor. İHA ve SİHA bu ülkenin gururudur. Eksiği varsa tamamlanır. Savunma sanayi projelerini destekliyoruz. Sayın Bayraktar hiç endişe etmesin. Hipersonik seviyeye yükseltilmesi için çalışmaları hızlandıracağız. Biz kavgaya değil seçime gidiyoruz. Bizle birlikte yürüyün. Bu seçim ikinci tura kalacak. Sizlerden bu anahtarı istiyoruz. Sinan Oğan'a güvenin ve güvenmeye devam edin." ifadelerini kullandı.

'GENÇ KESİMDEN CİDDİ OY ALIYORUZ'

Oy oranı hakkında değerlendirmelerde bulunan Oğan, "Muharrem İnce'nin tabanı dediğimiz genç kesimden bize geri dönüşler var. Oradan ciddi anlamda oy alıyoruz. Şu anda yüzde 10'u rahat geçtik." ifadelerine yer verdi.

Sinan Oğan Selçuk Bayraktar iha siha