Sinan Engin koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu nasıl?

TAKİP ET

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda futbol yorumculuğu yapan Sinan Engin'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda futbol yorumculuğu yapan Sinan Engin’in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Engin’in koronavirüse yakalanmasının ardından kanaldaki diğer çalışanların da hemen test yaptırdığı bilgisine ulaşıldı. Sinan Engin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sinan Engin’in Test Sonucu Pozitif Çıktı

Beyaz TV’nin sevilen yüzü olan ve Beyaz Futbol’un yorumcuları arasında yer alan Sinan Engin’in koronavirüs test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi. Engin’in koronavirüse yakalanmasının ardından Beyaz TV’de kırmızı alarm verildi ve Rasim Ozan Kütahyalı ile diğer çalışanların da koronavirüs testi yaptırdığı bilgilerine ulaşıldı.


Osman Gökçek Talimat Verdi

Osman Gökçek’ten gelen talimatla tüm kanal çalışanlarının test yaptırması istendi. Taksim Acıbadem Hastanesi’nde tedavi olduğu öğrenilen Sinan Engin’in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Program Devam Edecek Mi?

Sinan Engin’in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Beyaz TV futbol yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı, zatürre başlangıcı olduğu bilgisini verirken sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Kendisinin de test yaptırdığını söyleyen Kütahyalı- henüz test sonucunun çıkmadığını ve sonucun çıkmasını beklediğini ifade etti. Henüz kanaldan resmi bir açıklama gelmese de sevilen futbol yorumcusu Sinan Engin’in koronavirüse yakalanması olayının ardından Beyaz Futbol programına bir süre ara verileceği konuşuluyor. 

 

sinan engin rasim ozan kütahyalı koronavirüs beyaz futbol