Simit Satmak İçin Halk Otobüsüne Binen 10 Yaşındaki Çocuk, Bir Yolcu Tarafından Kemerle Dövüldü

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir halk otobüsüne binen ve simit sattığı iddia edilen küçük çocuk halk otobüsünde kimliği belirsiz kişi tarafından kemerle dövüldü. O anların Görüntü görüntüleri sosyal medyada paylaş olunca büyük tepki çekti. Saldırganın kimliğinin belirlenmesi için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Şanlıurfa'da bir halk otobüsüne binen ve simit sattığı iddia edilen küçük çocuk halk otobüsünde kimliği belirsiz kişi tarafından kemerle dövüldü. O anların Görüntü görüntüleri sosyal medyada paylaş olunca büyük tepki çekti.  Saldırganın kimliğinin belirlenmesi için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Şanlıurfa'da iddiaya göre 10 yaşında olan ve simit satan erkek çocuğu bir halk otobüsüne bindi. Park halinde olan otobüste kimliği belirsiz bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle küçük çocuğu kemerle dakikalarca dövdü. Başka bir kişi ise bu onları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

KİMLİĞİ BELİRLENMEYE ÇALIŞILIYOR
Cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde kemerle dövülen çocuğun acı içerisinde kıvrandı ve gözyaşlarına boğulduğu görülüyor. Sosyal medyada görüntüleri izleyenleri İse küçük çocuğunu kemerle döven ve görüntü çeken kişiye tepkilerini gösterdi.  Görüntülerin hızla yayılmasının ardından polis Kemal'e çocuğu döven kişinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

 

şanlıurfa çocuk halk otobüsü kemer son dakika kemerle dövdü