Simge Sağın neden ameliyata alındı? Sağlık sorunu ne?

TAKİP ET

Aniden rahatsızlanan ve acilen hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın ameliyata alındığı öğrenildi. 

Aniden rahatsızlanan ve acilen hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Simge Sağın’ın ameliyata alındığı öğrenildi. Hayranları tarafından sağlık durumu bir hayli merak edilen şarkıcının karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı ve yapılan incelemelerin ardından apandisitinin patladığı tespit edildiği öğrenildi. 

Şiddetli Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Kaldırıldı

Hürriyet’in haberine göre, şarkıcı Simge Sağın, dün akşam yaşadığı şiddetli karın ağrısı sebebiyle hastanelik oldu. Acilen hastaneye kaldırılan ve yapılan incelemeler sonucunda apandisitinin patladığı belirlenen Sağın’ın apar topar ameliyata alındığı bilgilerine yer verildi.


Sağlık Durumu Nasıl?

Geride bıraktığımız günlerde YouTube’da yayın yapan ‘Bize Kaldı’ kanalına konuk olan güzel şarkıcının hayranları dün akşam yaşadığı rahatsızlığın ardından büyük bir merakla sağlık durumunu araştırmaya başladı. Apandisit teşhisi konan ve acil ameliyata alınan Sağın’ın sağlık durumunun iyi olduğu nilgisine ulaşıldı.

Selin Ciğerci’ye Şaka Yapmıştı

Katıldığı YoTube kanalında yakın arkadaşı Selin Ciğerci’yi arayarak pandemiden dolayı maddi olarak zor durumda olduğunu ve 150 bin TL’ye ihtiyacı olduğunu söyleyen Simge Sağın, arkadaşına yaptığı şakayla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Selin Ciğerci ise arkadaşının bu talebine hemen yanıt vermiş ve sabah bankacısını arayarak hemen halledeceğini söylemişti. 


Simge Sağın Kimdir?

8 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü şarkıcı Simge Sağın, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musiki Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’ne devam etmiş ve Klasik Türk Müziği sanatçıları olan Alaeddin Yavaşca, ile Selahattin İçli başta olmak üzere çeşitli isimlerden eğitim almıştır. Konservatuvarın ilk yıllarında Zeynep Dizdar, Serdar Ortaç, Gülşen ve Yaşar gibi sanatçılara vokalistlik yapan Sağın, Annem, Son Bahar dizilerinin müzikleri ile Süper FM’in jenerik müziğini seslendirmiştir. 2011 yılında Erdem Kınay ile beraber hazırladığı ‘Yeni Çıktı’ adlı EP’yi Mart ayında piyasaya çıkardı. Asıl zirveyi ‘Miş Miş’ isimli şarkısıyla yapan Simge Sağın, 42. Altın Kelebek Ödülleri başta olmak üzere pek çok ödül töreninde ‘En iyi Çıkış Yapan Solist’ kategorisinde ödül aldı. 

 

simge sağın sağlık ameliyat yotube