Şimdi de Çıplak Evlilik Programı Çılgınlığı Başladı! Bir Yarışmacı Türk!

TAKİP ET

Türkiye'de evlilik programları konusunda tartışmalar sürerken, Alman Kanalı RTL2'de çıplak evlilik programı geçtiğimiz hafta başladı. 'Naked Attraction Dating" adlı çıplak evlilik programını ilk bölümden 1,4 milyon kişi izledi.

Türkiye’de evlilik programları konusunda tartışmalar sürerken, Alman Kanalı RTL2'de çıplak evlilik  programı geçtiğimiz hafta başladı. “Naked Attraction Dating" adlı çıplak evlilik programını ilk bölümden 1,4 milyon kişi izledi. 

“Naked Attraction Dating" adlı programın ikinci bölümü ise 15 mayıs Pazartesi akşamı saat 22.15’de yayınlandı. Program yine izlenme rekorları kırdı. Almanlar çıplak evlilik programlarına yoğun ilgi gösterirken, yeni bölümlerin reytingleri nasıl olacak sorusu da merak ediliyor. 

ADAYLAR TAMAMEN ÇIPLAK
Alman basını, son bir haftadır tamamen çıplak adayların yer aldığı programı konuşuyor. Ekran başında izleyenler de karşılarında çıplak adayları görünce adeta şok yaşadı. Geçtiğimiz hafta yarışmaya Sibel isimli bir Türk yarışmacının da katıldığı öğrenildi. Yeni bölümde de yine bir Türk aday olacak mı sorusu merak ediliyor. 

 

alman kanalı çıplak evlilik programı çıplak flört programı reytin Türk