Silivri Cezaevinde Rezalet! FETÖ'den Tutuklu Subay Eşcinsel İlişkiye Girerken Yakalandı

TAKİP ET

15 Temmuz darbe girişimi sırasında aktif rol oynayan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan eski bir yüzbaşı, görüşme odasında kuzeni ve aynı zamanda avukatı olan A.B.O. ile eşcinsel ilişkiye girerken yakalandı.

FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında aktif rol oynayan Deniz Harp Okulu komutanı Tümgeneral Mesut Özil'in kelepçeleyerek rütbelerinin sökülüp Maltepe cezaevine götürülmesi olayının organize eden eski Yüzbaşı S. B. Ü.,  geçtiğimiz ocak ayında görülen duruşmada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.  Silivri cezaevinde tutuklu bulunan Yüzbaşı akıllara durgunluk veren bir cinsel sapıklık olayına imza attı.

KAMERA ALANINDAN ÇIKTILAR 

Akşam gazetesinden Neslihan Keskin haberine göre Silivri 6 nolu cezaevinde kalan Yüzbaşı 18 Haziran 2018 tarihinde aynı zamanda kuzeni olan avukatı A.B.O. ile görüşmek istediğini bildirdi.  Yüzbaşı ve avukatı görüşme odasına alınarak burada karşılıklı konuşmaya başladı. Bir ara ikilinin kameraların açısından çıktığını fark eden infaz memurları hemen görüşme odasına girdi. İnfaz memurları görüşme odasında gördükleri manzara karşısında adeta şoke oldu. 

KOĞUŞU DERHAL DEĞİŞTİRİLDİ

İnfaz memurları odaya girdiklerinde Darbeci eski Yüzbaşı S. B. Ü. ile kuzeni ve avukatı olan A.B.O’nun cinsel ilişki halinde olduklarını görünce hemen oradan çıkartarak tutanak tuttu. FETÖ’cü sapık yüzbaşının kaldığı Koğuş ve odada değiştirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Silivri Cumhuriyet Savcılığı tarafından S. B. Ü. hakkında cinsel Taciz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Aynı zamanda Avukat hakkında da soruşturma açılabilmesi için Adalet Bakanlığı aracılığıyla İstanbul barosuna başvuruda bulunuldu. Baro'nun izin vermesi durumunda Avukat hakkında da dava açılacağı belirtildi.