Şile'den Bir Acı Haber Daha! Batan Gemide 4'üncü Cesede Ulaşıldı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Şile açıklarında batan BİLAL BAL adlı yük gemisinden bir acı haber daha alındı. Batan geminin kayıp mürettebatından 4'üncü kişinin de cesedine ulaşıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Şile açıklarında batan BİLAL BAL adlı yük gemisinden bir acı haber daha alındı. Batan geminin kayıp mürettebatından 4’üncü kişinin de cesedine ulaşıldığı öğrenildi.

İstanbul’da Şile açıklarında batan BİLAL BAL adlı yük gemisinin mürettebatının kayıp olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü belirtilmişti. Şile’de kayıp olan gemi mürettebatından 4’üncü kişinin de cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

1 HAFTA SONRA BİR ACI HABER DAHA

İstanbul Şile açıklarında batan kuru yük gemisinde kayıp olan mürettebatı arama çalışmaları devam ederken olayın 7’inci gününde bir acı haber daha alındı. Şile Kaymakamı’nın yaptığı açıklamada, batan yük gemisinden daha önce çıkarılan 3 cesedin ardından bugün 1 cesede daha ulaşıldığı bilgisi aktarıldı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLECEK

Kaymakam Salih Yüce’nin aktardığı bilgilerde, yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonunda karaya çıkarılan cesedin kimlik tespitinin yapılması için cenazenin Şile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve kimlik tespiti sonrasında cenazenin Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bilgisi verildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bursa’dan yola çıkan ve İstanbul Şile açıklarına geldiğinde batan BİLAL BAL isimli yük gemisi içerisindeki 11 mürettebatla batmış ve mürettebatı arama çalışmalarına başlanmıştı. Bugüne kadar 4 kişinin cesedine ulaşılan bölgede arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

İstanbul Şile Batan gemi Yük gemisi Bilal Bal 4 Ceset Şile Kaymakamı Mürettebat