Silahlı Çatışmanın Ortasında Can Pazarı! Halı Saha Maçından Dönen 16 Yaşındaki Genç Canından Oldu

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de iki grup arasında çıktığı öğrenilen silahlı çatışma 16 yaşındaki bir genci canından etti. Arkadaşlarıyla birlikte halı saha maçından dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz çatışmanın ortasında kalarak yaşamını yitirdi.

İstanbul Küçükçekmece’de iki grup arasında çıktığı öğrenilen silahlı çatışma 16 yaşındaki bir genci canından etti. Arkadaşlarıyla birlikte halı saha maçından dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz çatışmanın ortasında kalarak yaşamını yitirdi.

Olay, gece saatlerinde İstanbul Küçükçekmece’de İnönü mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, cadde üzerinde duran iki araç içindeki grup arasında silahlı çatışma çıktı. O sıralarda arkadaşlarıyla birlikte halı saha maçından dönmekte olan 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz silahlı çatışmanın ortasında kalarak yaralandı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Gencin yaralanması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini gerçekleştirdiği 16 yaşındaki genci çevrede bulunan öze bir hastaneye sevk etti. Emircan Açıkgöz burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

UZUN NAMLULU SİLAH VE TABANCAYLA ÇATIŞTILAR

İki grup arasında neden çıktığı belirlenemeyen silahlı çatışmada uzun namlulu silah ve tabancaların kullanıldığı belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlatırken çıkan çatışma yüzünden çevredeki birçok ev ve iş yerinin büyük hasar gördüğü öğrenildi. 16 yaşındaki bir gencin hayatına mal olan silahlı çatışma sonrasında iki grup arasından bir kişinin çatışmanın yaşandığı yerde aracını ve tabancayı olay yerinde bırakarak kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı. 

 

İstanbul Küçükçekmece Silahlı çatışmanın ortasında kalan genç 16 yaşındaki genç Çatışma Cinayet