Sıla ve Ziynet Sali Hakkında Şok İddialar! İki Ünlü İsmin Lezbiyen İlişki Yaşadığı İddia Edildi

TAKİP ET

Sıla ve Ziynet Sali arasında ilişki olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan kavganın Ziynet Sali'den kaynaklandığı gündeme gelince sosyal medyada da ikilinin lezbiyen ilişki yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Dün sosyal medyada dolaşan iddialara göre Ahmet Kural Sıla'ya Ünlü şarkıcı Ziynet Sali ile samimi olmasından dolayı şiddet uyguladı. Peki, Sıla ve Ziynet Sali arasında ne var?

Sıla ve Ziynet Sali eşcinsel Ilişki yaşıyor iddiaları gündeme çalkaladı. Magazin Gündemi ve sosyal medya gündeminde Sıla ve Ziynet Sali dan başka bir şey konuşulmuyor. Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan Hatta ünlü oyuncunun sevgilisine şiddet uyguladığı kazanın nedeninin Ziynet Sali olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü oyuncu Ahmet Kural sevgilisi Sıla'nın Ziynet Sali ile samimi olmasını istemiyordu. O gecede Ziynet Sali daha mesaj gelince Ahmet Kural çılgına döndü ve sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladı. Bu iddianın gündeme gelmesinin ardından Sosyal medyada da Sıla ve Ziynet Sali eşcinsel ilişki yaşıyor mu? Soruları gündeme geldi.

ŞİDDETİN NEDENİ ZİYNET SALİ

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında Dün Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uygulamasının nedeni Ziynet Sali olarak gösterildi. İddiaya göre Ahmet Kural sevgilisinin Ziynet Sali ile görüşmesini istemiyordu. O gece çift evlerinde iken Ziynet Sali Sıla ya mesaj atınca Ahmet Kural çılgına döndü ve başlayan tartışmada şiddet ortaya çıktı.

Kaynak: Superhabertv

sıla ve ziynet sali sıla ve ahmet kural son dakika sıla ve ziynet sali sevgili mi şok iddia