Sıla ve Yalın'dan düet sürprizi! 

TAKİP ET

Türk müziğinde önemli yere sahip olan iki ünlü sanatçı Sıla ve Yalın'dan hayranlarına düet sürprizi geldi. 

Türk müziğinde önemli yere sahip olan iki ünlü sanatçı Sıla ve Yalın’dan hayranlarına düet sürprizi geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları düetlerle beğeni toplayan ikili yeni bir karar aldı ve ‘Ver o zaman gömleklerimi’ isimli şarkılarıyla yeni yılın ilk günü hayranlarının karşısına çıkmaya karar verdi. 

Sıla ve Yalın’dan Yılbaşı Sürprizi

Güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Sıla Gençoğlu ve başarılı şarkıcı Yalın’dan sevenlerine büyük bir müjde geldi. Son zamanlarda sosyal medyada paylaştıkları düetlerle büyük bir beğeni toplayan iki nülü sanatçı, hayranları için muhteşem bir yılbaşı sürprizi hazırladı. 20 yıllık dostlukları olan sevilen iki ismin ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ adlı yeni bir şarkıya imza attıkları öğrenildi. Sözü ve müziğini beraber yaptıkları şarkı için önümüzdeki günlerde stüdyoya girmeleri beklenen Sıla ve Yalın’ın bu çalışması büyük bir merakla bekleniyor. 


Bir Sürpriz De Klip İçin Geldi

Beraber ürettikleri şarkı için stüdyoya girecek olan sanatçıların şarkının klibi için de bir araya gelecekleri öğrenildi. Şarkının Bodrum’da çekilmesi planlanan klibini Murathan Özbek’in yöneteceği ve ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ adlı Sıla ve Yalın şarkısının yeni yılın ilk günü tüm dijital platformlarda olması bekleniyor. 


Yalın Kimdir?

30 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen şarkıcı Yalın’ın tam adı Hüseyin Yalın’dır. İlkokul eğitimini Ataköy İlköğretim Okulu’nda alan Yalın, Saint Michel Fransız Lisesi’nden mezun olmuştur. Müziğe olan ilgisi ise ilk olarak babasının ona gitarıyla çaldığı Enrico Macias şarkılarıyla başlamıştır. Lise eğitimi gördüğü yıllarda Yurdaer Doğulu ve Doğan Canku Müzik Okulları’nda gitar dersleri almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Yalın, 2004 yılında Ellerine Sağlık adlı ilk albümünü piyasaya sürdü. Albümün çıkıl şarkısı olan Zalim çok sevildi ve o döneme damgasını vurdu. 2005 yılında Bir Bakmışsın adlı ikinci albümünü çıkaran ünlü sanatçı, albümün çıkış parçası olan Küçücüğüm ile zirveye ulaştı. Yalın’ın bu albümü 2006 yılında en çok satan albümleri arasına girdi ve MÜYAP tarafından Altın Plak ödülü ile ödüllendirildi. 

Yalın’ın Albümleri

Ünlü şarkıcı Yalın’ın ‘Ellerine Sağlık’, ‘Bir Bakmışsın’, ‘Her Şey Sensin’, ‘Ben Bugün’, ‘Sen En Güzelsin’ ve ‘Bayıla Bayıla’ isimli 6 adet albümü bulunuyor. Ayrıca sanatçının ‘Anlat Güzel Mi Oralar?’, ‘Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda’, ‘Aşk Diye’, ‘Bir Bahar Akşamı’, ‘King for One Day’, ‘Yeniden’, ‘Benimki’, ‘Hele Bi Başla’, ‘Sensiz Ben Ne Olayım’, ‘Deva Bize Sevişler’, ‘Deme Bana Yokum’, ‘İstanbul’ ve ‘Ya Sabır’ isimli Single’ları da bulunmaktadır.
 

sıla yalın düet yılbaşı