Sıla ve Ahmet Kural Davasında Flaş İfadeler: Canını Yakmak İçin Birlikte Oldum

TAKİP ET

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davasının duruşması görülmeye başladı. Oyuncu Ahmet Kural altında eski sevgilisi Sıla'ya yönelik tehdit hakaret ve basit yaralama suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İki ünlü isim ilk buluşma için bugün adliyeye geldi. Ayrılık nedenleri ve olay Gecesi hakkında ikilinin de ayrı ayrı plaj açıklamaları oldu. Mahkemede verilen ifadelerden Okan Can yantır ve kanlı gömlek detayları dikkat çekti.

Sıla Gençoğlu 29 Ekim 2018 tarihinde o dönem sevgilisi olan oyuncu Ahmet Kural'ın zekeriyaköy'deki evinde daha tehdit ve hakarette uğradığını iddia ederek savcılığa şikayette bulunmuştu. Ahmet Kural hakkında İstanbul ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi bürosu tarafından hakaret tehdit ve basit yaralama suçlarından toplam 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Ahmet Kural ile birlikte 5 tanığın ifadesi yer aldı. Ayrıca iddianamede Sıla'nın Doktor raporunun adli tıp Şube Müdürlüğü tarafından incelendiği ve yaralamanın basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mi ayeti yaralama olduğu anlaşıldığı yer aldı. Iddianamede Ahmet Kural'ın Sıla ile aralarında yaşanan tartışmayı kabul ettiği belirtilirken, "Sıla'nın evden gitmesini istemem üzerine seslerimizi yükselttik. Fakat tehdit etmedim. Alkollüydük. Birbirimizi kollarından tutarak sarstık. Tartışma 15 dakika sürdü. Birkaç kere yere düştük. Sakinleştikten sonra Sıla evden ayrılırken 'Seni bitireceğim Ahmet' dedi"  ifadeleri kullanıldı.

36 yaşındaki oyuncuyu bu tartışmaların sonunda Sıla'ya defol git dediğini belirterek, "Şoförünü aramak istedim, elimden tuttu. Sonrasında ben kendisinden elimi çekerken düştü. Birkaç kez 'Yalvarırım git' diye bağırdım. Kendisi bana 'Yapma Ahmet, ne olur konuşalım' diye bağırdı. İddianamedeki sözleri kendisine söylemedim ve kesinlikle vurmadım. 15-20 dakika süren kavganın sonunda kendisi dışarı çıktı ve çıkarken de bana 'Seni bitireceğim Ahmet Kural' dedi. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

FLAŞ OKAN CAN YANTIR AÇIKLAMASI

Daha sonra söz alan Sıla ifadesi sırasında işadamı Okan Can yantır ile birlikte olduğunu söyledi. Ahmet Kural Sıla'nın kavga yaşandı gece ünlü oyuncu ile ayrı oldukları dönemde Okan Can yantır ile birlikte olduğunu itiraf etti. 38 yaşındaki şarkıcı ifadesinin devamında, "Aileme, arkadaşlarıma ve inançlarıma yönelik tutumları vardı saygısı yoktu. Daha sonra ayrıldık. Olay 29 Ekim günü gerçekleşti. Ailesinin evinde çok güzel bir akşam geçirdik. Daha sonra Ahmet’in Zekeriyaköy'deki evine gittik. Kurtulamadığım aynı soru (Okan Can Yantır) geldi. Alkolün etkisiyle bir anda kıskançlık krizine girdi. Takribi bir saat sürdü" ifadelerini kullandı.

"YERLERDE SÜRÜKLENDİM, İDRARIMDAN KAN GELDİ"

“Küfür etti, kül tablasını kaldırdı, 'Seni öldürürüm, gebertirim' dedi. Birkaç kez yere düştüm, böbreklerime ve kulaklarıma vurdu, böbreklerimi tekmeledi. Çıkmak istedim bahçe kapısından içeri sokuldum. Kafama vurdu, yerlerde sürüklendim. Bir saat boyunca ara ara dayak yedim. İdrarımdan kan geldi. Bana ve aileme küfürler etti. 'Çok sevdiğin baban kollarında ölsün' dedi. Bu şekilde şoförümü aramayı başardım. O da peşimden gelmedi, şikayetçiyim.”

AYLIK GELİRİ 50 BİN LİRA

Duruşmada kimlik tespiti yapılan Ahmet Kural aylık net gelirinin 50 bin lira olduğunu sinema ve reklam gelirleri ile birlikte Bunun iki iki buçuk milyon lira yıllık olarak gerçekleştiğini kaydetti.

ahmet kural ve sıla kavga mahkeme ahmet kural ve sıla mahkeme son dakika