Sıla İddialar Hakkında Şok Açıklamalarda Bulundu

TAKİP ET

Sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü açıklayan Sıla dayak yerken ölümle tehdit edildiğini belirtti. Kül tablası ile dayak yediği iddiaları ise yalanladı.

Sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü açıklayan Sıla dayak yerken ölümle tehdit edildiğini belirtti. Kül tablası ile dayak yediği iddiaları ise yalanladı. 

Ünlü şarkıcı Sıla yeniden bir araya geldiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural ile evlilik planları yaparken geçtiğimiz günlerde şok bir açıklama yaptı. Savcılığa giderek şikayetçi olan ve ifade veren ünlü şarkıcı sevgilisinden feci şekilde dayak yediğini anlattı. 45 dakika boyunca yerlerde sürüklendiğini, kafasının duvarlara çarptırıldığını ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerinin olduğunu anlattı. 

Hastaneye giden ünlü şarkıcı bu konuda darp raporu aldı. Raporda kafa tasında ezik olduğu, vücudunun çeşitli yerlerinde morluk olduğu ve idrarında pıhtı ve kan görüldüğü tespit edildi.

ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİĞİNİ ANLATTI

Bugün yapılan açıklamaların ardından ise yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Sosyal medyada ünlü şarkıcının kül tablası ile öldüresiye dövüldüğü belirtilmişti. Ancak bugün yeniden açıklama yapan Sıla kültablası ile dövülmediğini ancak bir ara eline alıp havaya kaldırdığını sonrasında ise yere bıraktığını anlattı. Vücudunun çeşitli bölgelerine yumruk, tekme ve tokat atıldığı için vücudunda bunların izlerini taşıdığı belirtildi. Dayak yerken aynı zamanda Ahmet Kural tarafından ölümle tehdit edildiğini 'seni öldürürüm' şeklinde tehditler savurduğunu belirtti. Sadece tehdit değil aynı zamanda ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde ettiğini açıkladı. Pazartesi günü Ahmet Kural'ın savcıya ifade vermesi bekleniyor.

sıla ahmet kural bomba iddia