Sıla Barışmak İçin Ahmet Kural'a Şarkı Yapmış!

TAKİP ET

Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşanan dava süreci devam ederken ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı. Barışmayı Sıla'nın istediğini iddia etti.

Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşanan dava süreci devam ederken ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı. Barışmayı Sıla'nın istediğini iddia etti. 

Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla geçtiğimiz haftalarda uzun bir aradan sonra ilişkilerine ikinci bir şans vererek yeniden aşk yaşamaya başlamışlardı. İkilinin evlilik planları yaptığı iddia edilirken korkunç bir iddia gündeme taşındı. 

Şarkıcı Sıla savcılıkta verdiği ifade sonrasında Ahmet Kural'ın kendisine 45 dakika boyunca şiddet gösterdiğini iddia etmişti. Aldığı darp raporu ile birlikte şikayetçi olurken birden gündem değişti. İkilinin aşkları son zamanlarda parmakla örnek olarak gösterilirken yaşanan şiddet olayının ardından Ahmet Kural'a yönelik tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. 

BARIŞMAYI SILA İSTEMİŞ

Dün Ahmet Kural savcılık tarafından ifadeye çağrıldı. İfadesinde asıl kavga sebebinin Okan Can Yantır'dan dolayı kaynaklandığını belirtti. Daha önceki ayrılık sebebinin de aynı kişi sebebiyle olduğunu ve ayrıldığını belirtti. Ancak ayrılıktan bir süre sonra şarkıcı Sıla'nın kendisine mesajlar atmaya başladığını belirtti. Barışmak istemediği için uzun süre mesajlara yanıt vermek istemediğini ancak son zamanlarda Sıla'nın kendisi için bir şarkı yaptığını ve gönderdiğini görünce bir şansı hakettiğini düşündüğünü söyledi. Bunun ardından barışmanın kendisi tarafından gerçekleşmediğini de özellikle belirtmiş oldu. İfadesinde kendisinin de yaralandığını ancak şikayetçi olmadığını anlattı. 

ahmet kural sıla ifade