Siirt'ten Acı Haber! Güvenlik Korucularının Üzerine Yıldırım Düştü! 1 Şehit, 7 Yaralı

TAKİP ET

Siirt'in Eruh İlçesi'nde aşırı yağan yağmurlardan dolayı yol güvenliği sağlayan güvenlik korucularının üzerine yıldırım düştü. Yaşanılan elim olay sonrasında ise 1 korucu şehit olurken, 7 korucu da yaralandı. İşte detaylar…

Siirt’in Eruh İlçesi’nde aşırı yağan yağmurlardan dolayı yol güvenliği sağlayan güvenlik korucularının üzerine yıldırım düştü. Yaşanılan elim olay sonrasında ise 1 korucu şehit olurken, 7 korucu da yaralandı. İşte detaylar…

Siirt’in Eruh İlçesi’nde yol güvenliği sağlayan güvenlik korucularının üzerine yıldırım düştü ve 1 korucu şehit olurken, 7 korucu yaralandı.

Siirt’in Eruh İlçesi’ne bağlı bulunan Dağdöşü Köyü’nün yakınlarında yol güvenliği sağlamak için görevde olan korucuların üzerine aşırı yağış sonrasında yıldırım düştü.

1 KORUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

Korucuların üzerine yıldırım düşmesinin ardından ise bölgeye çok sayıda Jandarma ve sağlık ekipleri intikal etti. Olay yerine giden sağlık ekipleri ise hemen korucuları ambulanslar ile hastaneye kaldırdı. Ancak hastanede müdahaleleri yapılan koruculardan 1 tanesi şehit düştü ve 7 korucunun tedavisinin devam ettiği belirtildi.