Siirt'te Kışlada Askerin Esrarengiz Ölümü! Su Deposunda Ayakları Zincirlenmiş Halde Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Siirt'te Vatani görevini sürdürmekte olan ve dün geceden beri kayıp olduğu öğrenilen bir askerin cesedi bulundu. Askerin bir su deposunda ayaklarından zincirlenmiş vaziyette ölü olarak bulunduğu ve askerin nasıl öldüğüne dair araştırmanın başlatıldığı öğrenildi.

Siirt’te Vatani görevini sürdürmekte olan ve dün geceden beri kayıp olduğu öğrenilen bir askerin cesedi bulundu. Askerin bir su deposunda ayaklarından zincirlenmiş vaziyette ölü olarak bulunduğu ve askerin nasıl öldüğüne dair araştırmanın başlatıldığı öğrenildi.

Olay, Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanlığına bağlı Doğu Kışla Taburunda yaşandı. Vatani görevini yapmak üzere kışlada bulunan bir askerin dün geceden beri kayıp olduğu ve her yerde aranmaya başlandığı öğrenilmişti. Kayıp askerin bir su deposunda ayaklarından zincirlenmiş halde cesedi bulunduğu öğrenildi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dün geceden beri kayıp olan ve her yerde aranan asker bu sabah bir su deposunda ayaklarından zincirlenmiş halde ölü olarak bulundu. Yaşanan olay sonrasında savcılığın yaptığı incelemenin ardından cesedi bulunan askerin otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Askerin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

 

siirt kışla asker kayıp asker su deposu ayakları zincirlenmiş ölü cesedi bulundu