Şiddet Gören Küçük Kız, İçler Acısı Evde Yaşıyor

TAKİP ET

İstanbul Tuzla'da annesinden şiddet gören küçük kzın yaşadığı evin içler acısı hali ortaya çıktı.

İstanbul Tuzla’da annesinden şiddet gören küçük kzın yaşadığı evin içler acısı hali ortaya çıktı. Küçük kızın yaşadığı evin çöplük ev olması yürekleri dağladı. Ayrıca duvardaki yazılarda dikkatlerden kaçmadı. İfadesine başvurulan annenin psikolojik problemleri olduğu ortaya çıktı. Şiddet gören küçük kız ise koruma altına alındı.

Çocuğuna şiddet uygulayan anneye, yaşadığı mahalledeki vatandaşlar dayanamayarak isyan etmişti. Psikolojik problemleri olduğu ileri sürülen annenin, küçük kızını sokak ortasında yere attığı anların görüntüsü güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti.

Psikolojik problemler yaşayan anne ise çocuğuna şiddet uyguladığına yönelik iddiaları reddetti. Darp iddialarını yalanlamakla kalmayan anne, polis çağırarak şikayetçi olacağını da söyledi.

Psikolojik problemleri olduğu öğrenilen annenin, küçük kız çocuğuna şiddet uyguladığına yönelik güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktıktan sonra Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hiç vakit kaybetmeden harekete geçti. Anne A.D., polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alınarak ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Annesi tarafından şiddete maruz kalan küçük kız çocuğu ise koruma altına alındı.

Mahalle sakinlerinden Gülçin Günel ise “Biz, dükkanın önünde otururken o da aşağıdan gelmekteydi. Çocuk, eliyle devamlı başını tutuyordu. Ne olduğunu anlamadan bir bağrışma yaşandı. Kadının bir yüz ifadesi vardı ki görmeniz lazımdı. Çocuğun kolunu çekiştirirken müdahalede bulunmaya çalıştım. Çocuğu giydirdikten sonra polise gideceğim dedi. Saçma sapan sözler söyledi. Çocuğu döverek bayılttığına şahit olduğunu ifade edenler var. Olayı geç fark ettik. Ben, yalnızca çocuğun darp edildiğine şahit oldum. Ancak çocuğun saçını çekmiş, üzerinde sigara söndürmüş. Çocuk, inanılmaz bir şiddete maruz kalmış.” dedi.   

İstanbul Tuzla şiddet küçük kız anne çöp ev