Şiddet Gördü, Çocuğu İçin Bir Araya Geldi

TAKİP ET

İbrahim Toraman'dan şiddet gerekçesi ile olaylı bir şekilde ayrılan Eylem Yıldız çocuğu için eski eşi ile bir araya geldi.

 İbrahim Toraman'dan şiddet gerekçesi ile olaylı bir şekilde ayrılan Eylem Yıldız çocuğu için eski eşi ile bir araya geldi. 

Ünlü futbolcu İbrahim Toraman'dan olaylı bir şekilde boşanan Eylem Yıldız eşinden şiddet gördüğünü basın ile paylaşmıştı. Darp edildiğine dair sağlık raporlarını basın ile paylaşırken çekişmeli ve son derece olaylı bir boşanmanın gerçekleştiği öğrenildi. 

Boşanmanın gerçekleşmesinin ardından eski milli futbolcu İbrahim Toraman ile eski eşi Eylem Yıldız bir alışveriş merkezinde görüntülendiler. İkilinin ortak bir çocukları olduğu için eski olayları unutup yeniden zaman zaman bir araya gelmeye özen gösterdikleri öğrenildi

BOŞANMA OLAYLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMİŞTİ

Etiler'de bulunan bir alışveriş merkezinde görüntülenen ikilinin hala birbirlerine karşı mesafeli oldukları gözlerden kaçmadı. Gazetecileri gördükten sonra eski eş Eylem Yıldız fotoğraf çekme isteğine karşı eski eşinden hızla uzaklaştı. Aynı karede görüntülenmek istemediği için yaptığı bu hareket ikili arasında buzların hala erimediğini bir kez daha ortaya koydu. Zaman zaman aile günü düzenleyen ikilinin çocuklarının psikolojisini bozmak istemedikleri için böyle bir hamle yaptıkları öğrenildi. İkilinin yakın çevresinden alınan bilgilere göre tekrar bir araya gelmek ve yeniden ilişkilerine bir şans vermek gibi bir kararlarının kesinlikle olmadığı öğrenildi. İkili aile gününü bir restoranda yemiş oldukları yemek sonrasında noktaladılar. 

ibrahim toraman eylem yıldız eski eşler