Sıcak Gelişme! Suudi Arabistan'da En Uzun Gece: Prens ve Bakanlar Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Suudi Arabistan en uzun gecesini yaşıyor. Kral Salman'ın gece saatlerinde verdiği ani kararla kurulan Rüşvet ve Yolsuzluk Komisyonu sonrasında verilen emirler onlarca prens ve bakan gözaltına alındı. Gözaltına alınan prens ve bakanlar hakkında tutuklama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

Suudi Arabistan en uzun gecesini yaşıyor. Kral Salman’ın gece saatlerinde verdiği ani kararla kurulan Rüşvet ve Yolsuzluk Komisyonu sonrasında verilen emirler onlarca prens ve bakan gözaltına alındı. Gözaltına alınan prens ve bakanlar hakkında tutuklama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

Suudi Arabistan, en uzun gecesini yaşıyor. İlk olarak Yemen tarafından düzenlenen füze saldırısının ardından füze saldırısı düzenlenen başkent Riyad’ta oldukça hareketli saatler yaşanmıştı. Bu saldırının hemen sonrasında Suudi Arabistan Kralı Salman’ın ani bir kararla kurduğu Rüşvet ve Yolsuzluk Komisyonu sonrasında onlarca prens ve bakanın gözaltına alındığı öğrenildi.

SUUDİ PRENSLER VE BAKANLAR GÖZALTINA ALINDI

Yemen tarafından Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a düzenlenen füze saldırı sonrasında Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdulaziz ani bir kararla Rüşvet ve Yolsuzluk Komisyonu’nu kurdu. Komisyonun kurulmasının ardından Kral Salman’ın komiteye tutuklular listesini sunduğu iddia edildi. Bu liste sonrasında onlarca prens ve eski bakanın gözaltına alındığı ve tutuklandığı öğrenildi. 

RİYAD’TA BÜYÜK ENDİŞE

Alınan son bilgilerde Yemen tarafından başkent Riyad’a düzenlenen balistik füze saldırısı sonrasında başkentte oldukça endişeli bir gecenin hakim olduğu öğrenildi. Saldırı düzenlenen başkent Riyad’ta güvenlik güçlerinin oldukça sıkı bir önlem aldığı ve havalimanında da güvenlik ile kontrollerin oldukça yoğun olduğu belirtildi. Alınan bu yoğun güvenlik önlemlerinin olası bir kaçışa mahal vermemek olduğu belirtildi.

 

Suudi Arabistan Kral Salman Suudi prensler Eski Bakanlar Göazlatı Rüşvet ve Yolsuzluk Komisyonu Riyad