Sezen Aksu İle 40 Yıllık Nostalji

TAKİP ET

Sezen Aksu son 40 yıldır hayatımızda mutluluğumuzda ve hüznümüzde hep kulağımıza gelen sesiyle bireysel ve ülke tarihimizin en yakın tanığı. 40 yıla damga vuran o müthiş şarkıları benzersiz bir ekibin işbirliği ile hayat buluyor.

Sezen Aksu son 40 yıldır hayatımızda mutluluğumuzda ve hüznümüzde hep kulağımıza gelen sesiyle bireysel ve ülke tarihimizin en yakın tanığı. 40 yıla damga vuran o müthiş şarkıları benzersiz bir ekibin işbirliği ile hayat buluyor. Most Production bu sefer farklı disiplinlerden isimleri bir araya getirip hazırladığı Sezenli Yıllar'da modern dans koreografileri, sosyal medyanın kullanıldığı, interaktif, izleyicilerin de katılacağı görsel ve müzikal sürprizlerle dolu bir şovu dev bir ekibin yardımıyla ortaya çıkarmayı hedefliyor. Elbette ki Sezen Aksu’nun arkasındaki dev orkestrayı da unutmamak lazım. Sezen Aksu’nun 40 yıllık bir yolculuğa çıkarttığı şovun müzik direktörlüğünü Cenk Erdoğan yapıyor. Modern dansın Türkiye’deki en önemli ismi Zeynep Tanbay’ın koreografilerini yaptığı şovun sahne ve ışık tasarımını ise Cem Yılmazer üstleniyor. Serdar Altınçizme’nin prodüksiyon amirliğini üstlendiği şovun yönetmen koltuğunda gazeteci yazar Cüneyt Özdemir oturuyor. Siz de şahsi duygusal tarihinizi tekrar yaşamak isterseniz ve Sezen Aksu’nun büyülü sesiyle sarhoş olmak, kimi zaman da coşmak isterseniz bu konseri sakın kaçırmayın.    

Cem Yılmazer Cenk Erdoğan interaktif konser modern dans koreografileri Most Production Serdar Altınçizme sezen-aksu sezenli yıllar sosyal medya Zeynep Tanbay