Şeyma Subaşı'dan Boşanan Acun Ilıcalı, Aylık 125 Bin TL Nafaka Ödeyecek, Yıllık 4 Seyahat Masrafını Üstlenecek

TAKİP ET

Son dakika haberi... Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti bugün ani bir kararla boşandı. Boşanmanın yankıları devam ederken, Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ya aylık 125 bin lira nafaka ödeyeceği ortaya çıktı. Ayrıca gezmeyi sevdiği birinden Şeyma Subaşı'nın yıllık 4 seyahat masrafı da Acun Ilıcalı tarafından karşılanacak.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile 1 yıllık eşi Şeyma Subaşı Bugün ani bir kararla boşandı. Çiftin 9 yıllık aşkı sadece 9 dakika süren duruşmada biterken Ayrılığın ardından Silivri Adliyesi önünde açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Boşandığımız için üzgünüz, hakkımızdaki İddialar asılsız"  ifadelerini kullandı. Bu boşanmanın ardından en çok merak edilen konulardan biri de Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ya ne kadar nafaka ödeyecek sorusu oldu.

AYLIK 125 BİN LİRA NAFAKA ÖDEYECEK

Yılın boşanma olayının magazin gündeminde yankıları devam ederken detaylar da ortaya çıkmaya başladı.  Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığının ardından Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı’ya Aylık 125000 TL nafaka ödeyeceği öğrenildi.  Ayrıca Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile ortak çocukları olan Melisa'nın masraflarını da karşılayacak. Aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın gezmeyi seven eski eşi Şeyma Subaşı'nın yıllık 4 seyahat masrafını da üstlendiği öğrenildi.

KAFENİN ORTAKLIĞI DEVAM EDECEK

Çiftin bebekte astıkları Cafer'in ortaklığının da aynı şekilde devam edeceği belirtildi.

 

şeyma subaşı acun ılıcalı şeyma subaşı nafaka acun ne kadar nafaka ödeyecek acun ılıcalı ve şeyma subaşı acun ılıcalı ve şeyma subaşı boşandı