Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa ile videosu sosyal medyayı ikiye böldü! 

TAKİP ET

Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla sosyal medyada gündem haline gelen Şeyma Subaşı şimdilerde kızı Melisa ile birlikte Marmaris'te tatil yapıyor.

Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla sosyal medyada gündem haline gelen Şeyma Subaşı şimdilerde kızı Melisa ile birlikte Marmaris’te tatil yapıyor. Kızı ile tatilde olan Subaşı, son olarak paylaştığı bir videoyla sosyal medyayı ikiye böldü.

Sosyal Medyada Paylaştığı Video Tepki Çekti

Koronavirüs salgını sebebiyle getirilen seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından kızı Melisa ile birlikte Marmaris’e giden ve tatilin tadını çıkaran Şeyma Subaşı, tatiline dair her anını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda kendisinin dans ettiği ve kızı Melisa’nın ağır çantaları taşıdığı bir videosu tepkilere neden oldu.


Sosyal Medya İkiye Bölündü

Paylaştığı videoda, bikinisiyle iskeleye doğru dans ederek yürüdüğü görülen Subaşı’nın çantalarını 7 yaşındaki kızı Melisa’nın taşıması ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Kızı Melisa’ya neden çantaları taşıdığına dair soru sorduğu anların videosunu da paylaşan Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımlarına tepki üstüne tepki geldi. Bazı kullanıcılar küçük yaştaki bir çocuğa o kadar ağır çantaların taşıtılmasının normal olmadığını söyleyerek tepki gösterirken bazı kullanıcılar bu durumda bir sakınca olmadığını söyledi. Anne kızın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü.


Yurt Dışına Tatile Çıkamadı

Her yıl yurt dışı tatiline çıkan ve vaktinin çoğunu ülke dışında geçiren Şeyma Subaşı, bu yıl koronavirüs salgını sebebiyle yurt dışı tatiline çıkamadı ve tatil tercihini Marmaris’ten yana kullandı.
 

şeyma subaşı melisa ınstagram